Novosti: Vučić razočaran ponašanjem SPS, spreman na nove izbore

 Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas na sastanku vrha stranke da je spreman da ide na izbore i pređe u opoziciju, radije nego da "partijski i privatni interesi vode državu", objavile su Novosti.
"Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara", rekao je Vučić.

Kako "Novosti" ekskluzivno saznaju, nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji,a predsednik države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneli su Novostima izvori iz SNS-a.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x