VREME DANAS 25.01.2022.

 Danas ujutro umeren i jak mraz od -12 do -6 stepeni, ponegde i oko -15, dnevna temperatura u većini mesta biće od -4 do nula stepeni, osim u Timočkoj krajini gde će biti toplije.

U sredu na severu, a od čevrtka i u ostalim predelima slabljenje jutarnjih mrazeva i postepen porast dnevnih temperatura.


Danas u većini predela ledeni dan. Ujutro umeren i jak mraz. Tokom dana pretežno sunčano i veoma hladno, posle podne na severu, a zatim i u ostalim krajevima naoblačenje, krajem dana i tokom noći mestimično sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -12 do -6, lokalno oko -15, najviša u većini mesta od -4 do do nula stepeni, u Timočkoj krajini oko 2 stepena.

I u Novom Sadu danas ledeni dan, ujutro umeren i jak mraz. Tokom dana pretežno sunčano i veoma hladno. Vetar slab, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -12 do -8, najviša od -3 do nula.

Uveče naoblačenje, krajem dana i tokom noći provejavanje slabog snega.

U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i postepeno toplije, u vecćini dana slab sneg se očekuje ponegde u brdsko-planinskim predelima.

U sredu u svim krajevima, a u petak u nižim predelima ponegde i sa kišom i susnežicom. Krajem perioda zahladenje sa snegom i većom količinom padavina.

Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/RHMZ

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x