DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA OBRATE PAŽNJU NA DETALJE, DEVICE DA KONTROLIŠU EMOCIJE

Pred Bikovima je dan u kome će morati da obrate pažnju na detalje,  dok će Device morati da kontrolišu emocije, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 04.05.2022.


OVAN

Pozitivan stav pomešan sa šarmom pomoći će vam da dobijete ono što želite. Pozovite ljude u koje znate da možete verovati da vam pomognu. Donesite promene koje će koristiti vama i vašim bližnjima. Sastanak će rešiti probleme i ponuditi jasnoću. 

BIK

Promena zahteva razmišljanje i planiranje. Ništa ne prepuštajte slučaju i ne dozvolite da vas emocije navedu na skupu grešku. Proverite još jednom da biste bili sigurni da ste popunili neophodnu papirologiju i da ste se sami pobrinuli za male, ali bitne detalje. Marljivost će se isplatiti. 

BLIZANCI

Informacije koje dobijete neće biti pouzdane. Ne pravite pretpostavke ili verujte nekome ko preteruje. Iskoristite svoj šarm i inteligenciju da se probijete kroz razgovore i situacije koje mogu da naškode vašoj reputaciji. Neko će ti izvrnuti reči. 

RAK

Vodite više računa o svom zdravlju i emocionalnom blagostanju. Prilagodite životni stil koji vam pomaže da ublažite stres i podstičete vas da se držite bezbednog budžeta i rutine. Razmislite pre nego što date obećanja ili potrošite novac. Obratite pažnju na anekse.

LAV

Verujte sebi da ćete učiniti ono što je najbolje za vas; ako pratiš nekoga, udarićeš u ćorsokak. Koncentrišite se na lični rast, fizička poboljšanja i provođenje vremena sa ljudima koji u vama izvlače ono najbolje. Romantika je u porastu.

DEVICA

Pretvorite neočekivane promene u iskustvo učenja i imaćete koristi od načina na koji se stvari odvijaju. Budite prijemčivi, ali pratite put koji najbolje odgovara stvarima kojima želite da se bavite. Kontrolisane emocije će pomoći da se spreči razdor. 


VAGA

Porodica i prijatelji će uticati na vaš život i odluke koje donosite. Postavljajte pitanja i otvorite svoja vrata onima koji rasvetljavaju mogućnosti koje postoje. Lična korist je na dohvat ruke, a pomoć je dostupna. 

ŠKORPIJA

Zavalite se i posmatrajte, i vaš dan će dobiti zamah. Pustite svoju maštu da se filtrira u vaše razgovore i privući ćete interesovanje i predloge koji vode ka ličnom poboljšanju. Ne prihvatajte nečiji plan; investirajte u sebe.

STRELAC

Podelite vreme između profesionalnih i ličnih obaveza. Ne ostavljajte nijedan kamen na kamenu i ništa ne prepuštatjte slučaju. Na svaki predlog ili ponudu koji dobijete odgovorite pitanjima. Postupanje na osnovu pretpostavke neće se isplatiti. Mudro birajte reči. 

JARAC

Formulišite plan i znajte šta želite i šta vam je značajno pre nego što napravite korak. Uradite posao sami i nećete biti razočarani rezultatima koje dobijete. Čuvajte svoje zdravlje i negujte odnose koji su vam važni. 

VODOLIJA

Odlučite se da posmatrate radije nego da učestvujete u nečijim velikim planovima. Uložite svoju energiju u poboljšanja u vašem domu i pobrinite se da vaše okruženje bude udobnoi prijatno. Prepoznajte šta drugi žele i ko koristi manipulativne taktike. Zaštitite sebe i svoju reputaciju.


RIBE

Kreativno mesto će podstaći vašu maštu i podstaći vas da sarađujete sa drugim istomišljenicima. Istražite kako talenti i veštine drugih ljudi mogu da dopune ono što imate da ponudite. Razgovori će dovesti do nove avanture. Proverite činjenice pre nego što nastavite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x