DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA OSTAVE PROŠLOST ZA SOBOM, VODOLIJE DA PREUZMU ODGOVORNOST ZA SREĆU

Bikovi bi trebalo da se oslobode svoje prošlosti, Vodolije da preuzmu odgovornost za svoju sreću, a šta Vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 06.11.2022.


OVAN

 Neka vas strast i uporan stav odnesu do cilja. Način na koji se ponašate prema drugima će odrediti šta ćete dobiti zauzvrat. Iskren pristup neizvesnim situacijama će dovesti do odgovora. Provedite vreme sa nekim ko nudi mentalnu stimulaciju.


BIK

 Neizvesnost i nedoslednost će vas sputavati. Pustite prošlost i krenite u budućnost sa optimizmom i spremnošću da pokušate nešto novo. Drugačiji pristup ili pokušaj nečega što nikada ranije niste radili će se pokazati dobro. Romantika je u vašim zvezdama.


BLIZANCI

Ne dozvolite da vas nečije molbe gurnu u pogrešnom pravcu. Koncentrišite se na to kako da ostanete u formi i zdravi tako što ćete promeniti svoju rutinu da biste obezbedili pravilnu ishranu, vežbanje i odmor. Ako odbijete da rizikujete, izbeći ćete povrede ili bolest. 


RAK

Lična korist je dostižna. Samousavršavanje, prikupljanje informacija i pravljenje planova sa nekim koga volite biće od koristi. Nekome za koga se osećate odgovornim biće potrebna praktična pomoć. Uradite šta možete, ali ne na račun da uznemirite nekoga koga volite. 


LAV

Pazite šta govorite i radite ili kako se nosite sa svojim poslovima. Neko će pogrešiti vaše namere ili će ponuditi dezinformacije. Dva puta promislite šta se dešava i procenite svoj sledeći potez. Preciznost i detalji će napraviti razliku. Držite se istine. 


DEVICA

Odvojite vreme za porodicu i prijatelje. Razgovori koje imate ili kratka putovanja na koja idete daće vam drugačiji pogled na život i ono što je dostupno. Neočekivana promena će vas ohrabriti da provodite vreme sa nekim ko deli vaša uverenja. 


VAGA

Naučite sve što možete i primenite ono što znate u svakodnevnom životu. Slagati se sa drugima i odlučiti da radite stvari koje vam omogućavaju da iskoristite svoj talenat i veštinu da napredujete dovešće do povoljnog položaja i dobre reputacije.


ŠKORPIJA

Druženje sa ljudima koji nude mentalnu stimulaciju podstaći će vas da napravite lične promene koje ne dozvoljavaju drugima da iskoriste vašu dobrotu i velikodušnost. Kreativni izlaz će ublažiti stres. 


STRELAC

Ignorišite spoljne uticaje ili nekoga ko pokušava da vas odvede na krivi put. Ponosite se onim što radite, kako živite i kako doprinosite svojoj zajednici. Prepoznajte promene koje drugi čine i preispitajte njihove motive. Pripremite se da kažete ne i eliminišete stres. 


JARAC

 Na vama je da izaberete. Dajte sve od sebe da se slažete sa drugima, isprobajte nove stvari ili proširite svoja interesovanja i znanja umesto da dozvolite da vas emocije prožmu i otežavaju život. Prihvatite nove početke i kreativne poduhvate. 


VODOLIJA

 Pregledajte i pratite svoje srce. Ne dozvolite da ono što drugi rade utiču na vas ili da vas pošalje na pogrešan put. Razmislite šta vas čini srećnim i u čemu najviše uživate i idite u tom pravcu. Preuzmi odgovornost za svoju sreću. 


RIBE

Razvićete neke originalne ideje. Ne čekajte da neko drugi preuzme. Uložite u svoje misli i budućnost i inspirisaćete entuzijazam. Ne dozvolite da vam bilo ko ukrade vašu iskru ili vas obeshrabri da završite ono što ste započeli.

Autor : gledaj.ra

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x