DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE DRŽE ISTINE, VODOLIJE DA PREUZME INICIJATIVU

Bikovi bi danas trebalo da se drže istine, Vodolije bi trebalo da preuzmu inicijativu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu 17.11.2022.


OVAN

Vreme provedeno sa voljenom osobom ili nekim za koga smatrate da je informativan i osvežavajući će uticati na to kako vidite da se vaša situacija odvija. Ne odustaj od nekoga. Razgovor o tome šta vas muči doneće vam bolje dane.

BIK

Stavite počasnu značku i držite se istine, bez obzira na to šta drugi dele. Obratite pažnju na detalje i privući ćete interesovanje za ono što otkrijete. Ne idite lakšim putem jer ćete izgubiti priliku da upoznate zanimljive ljude na putu

BLIZANCI

Ostanite fokusirani na ono što vam je važno. Ako budete zauzeti, to će vam pomoći da izbegnete kontroverzu. Ne verujte nekome ko pokušava da vam nešto proda ili nekome ko vas primorava da uradite nešto što ne bi trebalo. Disciplina će se isplatiti.

RAK

Emocije će biti teško sakriti. Budite dobar slušalac i uzdržite se od preterivanja ako vam se ne sviđa ono što čujete ili vidite. Pitajte stručnjaka ako ste u nedoumici i dobićete drugačiju perspektivu u vezi sa svojim sledećim potezom.

LAV

Razgovarajte o svojim brigama i rešenja će se otkriti. Ako budete iskreni u pogledu svojih simpatija približićete se nekome koga volite. Ne dozvolite da promena bude razlog za uzbunu. Pronađite pozitivan izlaz i iskoristite situaciju.

DEVICA

Usmerite svoju energiju u privredne aktivnosti. Naučiti nešto novo ili napraviti profesionalnu promjenu ili dugoročno ulaganje će se isplatiti. Povežite se sa nekim ko podržava i želi da doprinese vašem uspehu.

VAGA

Verujte u sebe i svoje ideje. Jedinstveni korak napred biće edukativan i podstaći će vas da stvari koje najviše volite da radite uključite u svoju svakodnevnu rutinu. Držite se budžeta da biste izbegli stres i brigu.

ŠKORPIJA

Naučite nešto što će vas približiti za korak do pozicije ili svakodnevne rutine koja vas čini srećnim. Pomaganje drugima će biti iscrpljujuće, stoga je potrebno pratiti koliko ste spremni da date. Zadržite privatne stvari za sebe.

STRELAC

Zajednički poduhvat će vas dovesti u iskušenje. Pre nego što nastavite, razmislite koliko će to koštati i da li je u finansijskim mogućnostima. Postavite visoke standarde i dajte doprinos onome što smatrate vrednim. Negujte smislene veze i odvojite vreme za romansu

JARAC

Budite izričiti kada vas pitaju o vašim kvalifikacijama. Nemojte ulepšavati ono što možete da uradite da bi vaša ponuda bila privlačnija. Pozitivna promena zahteva poštenje i integritet da bi se održao mir i napredovao. Neka život bude jednostavan i pristupačan

VODOLIJA

Preuzmite inicijativu da smanjite svoje troškove. Izaberite zdravu rutinu koja vas održava u fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj formi. Posvetite se planu štednje. Ugovori i investicije izgledaju dobro

RIBE

Problem kod kuće će se iskomplikovati ako brzo ne rešite probleme. Ne dozvolite svojim emocijama da preuzmu kontrolu kada su vam potrebna racionalna rešenja koja neće potkopati vaš integritet, finansije ili zdravlje.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x