DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA ZAVRTE IGRU, VODOLIJE DA POSLUŠAJU SEBE

Vreme je da se Bikovi pokrenu i da zavrte igru, Vodolije da poslušaju sebe, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 06.09.2022.


OVAN

Mašta će vam podivljati. Ne zanemarujte misli i slike koje vam padaju na pamet. Pretvorite svoje ideje u nešto novo i uzbudljivo, ali nemojte prelaziti preko budžeta ili donositi odluke koje izazivaju probleme sa nekim koga volite i poštujete. 

BIK

Zavrtite igru. Ako čekate, ništa se neće odvijati onako kako ste očekivali. Odredite svoju situaciju, šta možete da promenite i najbolji način da nastavite. Ne dozvolite da vas bilo ko zbuni. Slušajte, ali pratite put koji vam se čini ispravnim. 

BLIZANCI

Razmislite šta možete da uradite pre nego što preduzmete akciju. Održavajte svoje opcije otvorene i prilagođavajte se usput kako biste bili sigurni da ćete ostati aktuelni i konkurentni. Ne dovodite svoje zdravlje ili fizičko blagostanje u opasnost. 

RAK

Nemojte se osećati pod pritiskom da odlučite ako niste spremni. Greška ili preuzimanje više nego što možete da podnesete teško će vam opteretiti um i uticati na vaše emocionalno blagostanje i odnose. Promena počinje sa vama. 

LAV

Sagledajte situaciju pre nego što primenite promenu. Zadržite mir tako što ćete ostati neutralni dok ne prikupite dovoljno informacija da nastavite. Shvatite prednosti i nedostatke i suprotstavite se svim negativnostima koje isplivaju na površinu podsticajima i alternativama. Ostvarite svoja obećanja. 

DEVICA

Dobrovoljno se javite, istupite i dajte recite svoje mišljenje. Zauzmite se za svoja prava i prepoznajte šta možete učiniti da doprinesete. Razmotrite svaki ugao situacije i naći ćete jednostavno, dobro prihvaćeno rešenje. Romantika je u porastu. 

VAGA

Istražite, razvijte strategiju i pokrenite svoj plan. Predlog će biti teško odbiti i trebalo bi da pažljivo razmotrite svoje mogućnosti pre nego što izaberete sledeći potez. Ne ugrožavajte svoje fizičko blagostanje. Zaštitite od povreda i bolesti. 

ŠKORPION

Slušajte svoje kolege i dobićete drugačiju perspektivu o tome šta se dešava i kako možete da iskoristite situaciju koja se odvija. Promena u ljubavnom životu će vam pomoći da se oslobodite onoga što vam više ne odgovara. Prihvatite nove početke. 

STRELAC

Sredite labave krajeve i bavite se nečim što vas čini srećnim. Određivanje onoga što je najbolje za vas pomoći će vam da napravite plan koji je siguran i usmeren ka samozadovoljstvu. Prepoznajte šta je moguće i šta vam je potrebna pomoć da postignete. 

JARAC

Imaćete jedinstven pristup trošenju, štednji i zarađivanju novca. Obratite pažnju na ono što drugi rade i govore, ali pratite put koji vam se čini ispravnim. Prodajte svoje veštine da popunite nišu kojoj je potrebno ono što možete da ponudite. 

VODOLIJA 

Ne ograničavajte šta možete da uradite jer neko stalno menja mišljenje. Kada ste prepušteni sami sebi, uradite ono što smatrate ispravnim i prestanite da brinete o tome kako će drugi reagovati. Preuzmite odgovornost za sebe. Podstiče se lični rast. 

RIBE

Uložite energiju tamo gde će vam doneti najveći povrat. Iskoristite svoju mudrost, stručnost, fizičku snagu i hrabrost da završite stvari na vreme. Preduzmite mere predostrožnosti kada se suočite sa situacijama koje predstavljaju rizik po zdravlje. Romantika se podstiče. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x