DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA OTKRIJU SVOJA OSEĆANJA, DEVICE DA VERUJU U SEBE

Blizanci bi danas trebalo da budu otvoreni u vezi sa svojim osećanjima, Device bi trebalo više da veruju u sebe, a šta vama poručuju zvezde saznajte u horoskopu za utorak 20. septembar


OVAN

Družite se i pojaviće se uzbudljiv predlog ili informacije koje možete da iskoristite da napredujete. Sledite obećanja koja ste dali. Vaše reči se računaju samo ako se pretvore u nešto opipljivo. Promena u poslednjem trenutku će odbiti rizik.

BIK

Držite se onoga što znate i ne skrećete iz jednog toka misli u drugi. Doslednost će biti vaša ulaznica u krug pobednika. Vodite računa o odgovornostima i izbeći ćete razočarenje. Lična dobit i samousavršavanje su favorizovani, a romansa se podstiče.

BLIZANCI

Recite šta vam je na umu, otkrijte kako se osećate i otkrijte gde ste i šta možete da očekujete od drugih. Slušajte pažljivo, postavljajte pitanja i proverite informacije. Marljivost, disciplina i jedinstvene veštine će dovesti do uspeha i novih mogućnosti.

RAK

Iskoristite svoj uvid, posvećenost i originalnost da vam pomognu da razvijete plan koji će nadmašiti svaku konkurenciju na koju naiđete. Igrajte na sigurno i ništa ne prepuštajte slučaju. Postavite svoj plan i sledite ga. Prednost se daje samousavršavanju.

LAV

Čuvajte svoje planove u tajnosti dok ne budete spremni da ih sprovedete u delo. Pristupite nekome ko može da ponudi drugačiji pogled na nešto što vas zanima. Možda želite promenu, ali nemojte preuzimati emocionalni, fizički ili finansijski rizik.

DEVICA:

Verujte u sebe, a sve ostalo će doći na svoje mesto. Pogledajte mogućnosti, upotrebite svoju kreativnu maštu i pronađite nove načine da iskoristite svoje veštine da biste prilagodili ono što želite da otkrijete. Negujte odnose i izbegavajte razdor.

VAGA

Nadgledajte šta drugi rade i nadoknadite svaku grešku ili nedostatak koji bi vas mogli koštati postizanja vašeg cilja. Nemojte vršiti emocionalni pritisak na sebe ili druge, već se pripremite da povučete zastoj kako biste bili sigurni da ćete postići željene rezultate.

ŠKORPION (23. oktobar-21. novembar): Izrazite zabrinutost i dajte predloge. Strastvena molba će uticati na način na koji vas drugi tretiraju. Ne trošite novac na zabavu kada će ulaganje u sebe ili svoj dom smanjiti stres i povećati udobnost.

STRELAC

Razmislite, a zatim promenite način na koji živite i radite stvari koje odgovaraju vašim trenutnim potrebama. Nemojte se savijati pred nekim ko pokušava da vas gurne u pravcu koji njemu odgovara umesto vama. Izbegavajte užurbana mesta koja predstavljaju rizik po zdravlje.

JARAC

Tražite finansijsku priliku. Ako smanjite ono što možete i uložite više vremena, truda i novca u nešto što vas zanima, poboljšaćete svoj život. Promena načina na koji odlučite da živite je favorizovana i utiče na vaše troškove.

VODOLIJA

Ne udovoljavajte drugima kada treba da sledite svoje srce i date šansu svojim planovima da se pravilno razviju. Poboljšanja u kući će obogatiti vaš život i vaš odnos sa nekim koga volite. Ovo je vreme da utrte put ka boljoj budućnosti.

RIBE

Uložite svoju energiju tamo gde može da učini dobro. Ljutnja neće ništa rešiti niti vam pomoći da dobijete usluge ili poštovanje. Napravite kompromis, dajte pozitivne sugestije i stvorite sliku sa rečima koje će pomoći drugima da vizualizuju ono što želite da postignete.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x