DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA SLUŠAJU ZDRAV RAZUM, JARČEVI DA POKAŽU STRAST

Pred Blizancima je dan u kome bi trebalo da veruju zdravom razumu, a ne reklamama. Vreme je da Jarčevi pokažu svoju strast, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.05.2022.

OVAN 

Ne računajte da će drugi brinuti o vašim interesima. Saznajte šta je u trendu i postupite u skladu sa tim. Ako sledite svoje srce i sledite ono što vas uzbuđuje, možete dobiti. Ne oklevajte da uložite mnogo sati da biste dobili ono što želite. 

BIK

Zadržite svoje planove za sebe dok sve ne sredite. Zaštitite se od zdravstvenih rizika, velikih gužvi i povreda. Ne preuzimajte previše kada se fokusirate na ono što je važno, što će dovesti do boljih rezultata. Odmah rešavajte emocionalne situacije. 

BLIZANCI

Slušajte zdrav razum. Kupovina proizvoda koji obećava nemoguće neće se isplatiti. Idite prirodnim putem i izaberite da vežbate, jedite pravilno i dovoljno se odmarajte. Osećaćete se revitalizovano i spremno da osvojite svet. 

RAK

Vodite bolje računa o sebi i svom ugledu i položaju. Ništa ne prepuštajte slučaju i ne preuzimajte ono što ne možete da završite. Pregledajte detalje i ponudite preciznu procenu situacije. Nemojte se mešati u ono što ne možete da kontrolišete. 

LAV 

Budite otvoreni za informativne predloge i razgovore koji podstiču vašu maštu. Jedinstven pristup učenju ili traganju za nečim novim će dovesti do uzbudljive veze. Napravite analizu da li će to pomoći da dobijete podršku. 

DEVICA 

Zavirite duboko u svoju psihu i prilagodite svoj način života kako biste održali emocionalnu stabilnost. Vodeći računa o stvarima koje mogu uticati na ishod nečega što želite, obezbediće da stvari idu vašim putem. 

VAGA

Ne dozvolite da problem izmakne kontroli. Pogledajte svaki ugao i prilagodite se bilo kojoj situaciji sa kojom se suočavate. Diplomatsko rukovanje drugima pomoći će vam da postignete svoj cilj bez ometanja. Podelite svoje namere sa nekim koga volite. 

ŠKORPIJA

Počnite diskusije i donećete vredne promene. Objašnjavanje kako se osećate i šta očekujete ohrabrićete druge da vide stvari na vaš način. Jedinstveni predlog će vas privući i podstaći partnerstvo sa nekim jednako obdarenim. 

STRELAC

Pažljivo postupajte u delikatnim situacijama. Sedite pozadi i posmatrajte šta drugi rade ili govore. Stavite veći naglasak na ličnu korist, fizičku kondiciju i učinite svoje okruženje pogodnijim za opuštanje i uživanje u životu. Romantika se podstiče. 

JARAC

Neka se vaša strast pokaže. Dajte sve od sebe, ali nemojte rizikovati svoje zdravlje ili emocionalno blagostanje. Ostanite zauzeti i fokusirani na ono što vam je važno. Promena u kući će doprineti udobnosti, ali ne bi trebalo da vas olenji.

VODOLIJA 

Nemir može da vas gurne u pogrešnom pravcu. Odvojite trenutak da ponovo razmislite o svojoj strategiji i proučite posledice i žaljenje koji idu uz loše odluke. Traćite stručne savete pre nego što krenete u nešto novo. 

RIBE

Ne dozvolite da vas bilo ko ograničava. Koristite inteligenciju da nadmudrite svakoga ko stoji između vas i onoga što želite. Uživajte u pomaganju drugima i ostvarivanju svojih planova. Ostvarite svoja obećanja i uradite sve što vam najbolje odgovara. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x