DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCIMA JE VREME ZA ZABAVU, VODOLIJE DA PRATE SVOJE SRCE

Vreme je da se Blizanci oslobode i zabave, Vodolije da prate svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.10.2022.


OVAN

Imaćete neke dobre ideje, ali pre nego što primenite promenu, pregledajte svaki detalj kako biste bili sigurni da je vaš plan čvrst. Podelite činjenične informacije da ne biste bili pogrešno predstavljeni vašim rečima. Vreme je da pokažete romantičan gest

BIK

Obratite pažnju na detalje kada je u pitanju način na koji rukujete novcem i životnim aranžmanima. Podelite svoje nedoumice, a informacije koje dobijete pomoći će vam da razjasnite nesporazum. Možete pomoći, ali ne o svom trošku. Ponudite predloge, a ne gotovinu.

BLIZANCI

Oslobodite se i zabavite se. Planirajte društvene aktivnosti koje vam izmame osmeh na lice i provedite vreme sa ljudima koji nude ohrabrenje. Lična poboljšanja će rezultirati dobicima koji će vam olakšati um i usmeriti pogled na nešto uzbudljivo

RAK

Zaustavite se da biste bili sigurni da je sve u redu pre nego što nastavite. Možda imate planove, ali ako ne postoji čist prolaz do vašeg odredišta, prvo morate da obavite dužnu pažnju. Ne zaboravite da pogledate oko sebe i proverite kako se osećaju vaši najbliži, nekom je potrebna vaša pomoć

LAV

Zasadite seme, podelite svoje brige i pripremite se za akciju. Ništa ne prepuštajte slučaju ili u tuđim rukama. Preuzmite kontrolu, ostavi svoj trag i požnjećete nagrade. Neka vam iskrenost bude prioritet i ne dozvolite da vas bilo ko odvede na krivi put. Vreme je da kažete ljudima koje volite da ih volite.

DEVICA

Ne delite informacije. Držite svoje emocije pod kontrolom i oko na ono što se dešava oko vas. Razmislite šta vam najviše koristi i napravite korak da zaštitite ono što ste postigli. Ne očekujte da će se svi složiti ili podržati. Budite spremni da nastavite sami

VAGA

Verujte u sebe i povucite potez. Procvetaćete ako nekome ne date prednost. Čuvajte svoje planove u tajnosti dok ne budete imali vremena da sve postavite na svoje mesto.

ŠKORPIJA

Nastavite sa oprezom. Kada ste u nedoumici, zastanite. Pregledajte svoju imovinu i obaveze i pronađite način da smanjite uglove i ublažite stres. Budite inovativni i pronađite jeftinije načine da se zabavite, uživate u životu i ugodite onima koje volite.

STRELAC

Delite informacije, razgovarajte o svojim namerama i budite čvrsti u svojim planovima. Postavite sve što možete i ponudite pozitivan stav i rešenja svima na koje naiđete. Ne dozvolite da vas nečija neizvesnost zbuni.

JARAC

Usmerite svoju energiju u lične promene koje će vam izmamiti osmeh na lice, pomoći da preskočite korak i dodati uzbuđenje vašem životu. Recite ne svakome ko vam predlaže da pokušate nešto što može izazvati fizičke, pravne ili finansijske probleme.

VODOLIJA

Neće svi biti zadovoljni vašim odlukama, ali morate slediti svoje srce i činiti ono što je najbolje za vas. Postavite svoje ciljeve na to da sve bude ažurirano i u vrhunskom obliku. Objasnite svoje namere da biste dobili podršku za svoje svoje planove.

RIBE

Konsultujte prijatelje i porodicu pre nego što odlučite da promenite način na koji živite ili radite stvari. Partnerstvo će zahtevati vašu pažnju ako želite da izbegnete razočarenje. Budite konkretni i saznajte gde ste. Ne savijajte se pod pritiskom.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x