DNEVNI HOROSKOP: BLIZNACI DA ISPRAVE GREŠKE, LAVOVI DA UŽIVAJU U ROMANSI

Blizanci bi trebalo da iskoriste dan da isprave greške, pred Lavovima je savršen dan za romansu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 26.10.2022.


OVAN

Verujte svom osećaju i izbegavajte da budete preterano racionalni. Možda ste umešani u varljivu situaciju i možda sve nije onako kako izgleda, ali uspeh je na kraju vaš. Tajni projekti ili tajne veze, ako ih imate – mogle bi imati srećan kraj!

BIK

Pokažete malo samopouzdanja i to će vas odvesti do uspeha, čak i tamo gde ste ranije pokušali i bili poraženi. Danas obucite crveno i pokažite moć. Možda će biti teže nego što ste mislili da skinete s uma određenu osobu!

BLIZANCI

Ovo je sjajan dan da ispravite sve greške i da kažete kako se zaista osećate u vezi sa svime što se dogodilo. Odvojite vreme kada se bavite finansijskim pitanjima. Konsultujte se sa nekim ko se razume u finansije kako vam sitna slova ne bi napravila problem.

RAK

Sa punim pravom je dosadila uobičajena rutina i vreme je da se potrudite se da život učinite uzbudljivijim. Potražite osobe sa kojima možete da razgovarate na višem nivou i to će za vas biti prosvetljujuće. Potrebna vam je duhovna snaga.

LAV

Savršen dan za ljubav i romansu. Vaši napori mogu vam doneti priznanje, ali pazite na šuškanja među kolegama i poznanicima. Vreme je za promenu rutine, to može biti neobično na početku, ali vi možete da pokažite koliko ste dobri u prilagođavanju novim situacijama.

DEVICA

Počinje je vaša dobra faza u finansijskom smislu.Možda će te imati i podršku iz inostranstva. Vreme je da počnete da radite na organizaciji putovanja u inostranstvo. Ljubav danas čini čuda i počinjete sa jasnoćom da uviđate šta treba da se uradi da bi vaš život bio bolji.

VAGA

Provedite vreme sami da biste izbegli bilo kakve sukobe sa članovima porodice. Sudske odluke možda neće biti povoljne. Prestanite da slušate tračeve i da se bavite njima. Gubite vreme i ulazite u nepotrebne sukobe.

ŠKORPIJA

Zadržite svoje misli i stavove za sebe i izbegavajte neprijatne rasprave. Stvari kod kuće ostaju mirane. Počinjete da gledate na svoje probleme iz bolje perspektive zahvaljujući podršci porodice.

STRELAC

Nivo stresa raste u vama, a nestrpljenje će biti naš najveći neprijatelj danas. Dobri prijatelji bi vas mogli izneveriti, a poslovni partneri možda ne zaslužuju vaše poverenje.

JARAC

Tajne informacije će vam danas otvoriti oči! Problem u porodici zahteva vašu pažnju. Neprijatelj pod maskom prijatelja šteti vašoj reputaciji. Otvara se novi prostor na poslu koja će predstavljati osnovu za mnogo zadovoljstva u budućnosti.

VODOLIJA

Srećna faza stiže za vas jer Mesec i Venera štite vaše interese i zje pravo vreme da dato sve od sebe. Ne odajte tuđe tajne jer ćete time samo sebi stvoriti problem, makar i da ste pokušali da rešite tuđi.

RIBE

Neiskreni gestovi druželjubivosti mogu da dovedu u zabludu. Izbegavajte duga putovanja. Nedostatak podrške nedavno vas je naterao da preispitate način na koji vidite određenu osobu u svom životu. Vaš ljubavni život je bio spor, vreme je da napravite korak i iznesete svoje potrebe.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x