DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA PREUZMU VOĐSTVO, RIBE DA KONTROLIŠU EMOCIJE

Device bi danas trebalo da preuzmu vođstvo, Ribe da kontrolišu bes i svoje emocije, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.09.2022. godine


OVAN

Živa mašta će vam pomoći da nešto obično pretvorite u nešto izuzetno. Prestanite da sanjate i počnite da radite i sve će doći na svoje mesto. Učinite promene zato što vi to želite, a ne zbog onoga što neko drugi radi ili traži od vas. 

BIK 

Budite strpljivi i otvorenog uma i oslonite se na svoje iskustvo koje će vam pomoći da donesete dobre odluke. Promena planova u poslednjem trenutku pružiće uvid u ljude sa kojima imate posla i pomoći vam da prepoznate šta morate da uradite da biste nadoknadili štetu. 

BLIZANCI

Strastveno pristupajte svemu što odlučite da radite; istaći ćete se i napraviti razliku u ishodu. Budite otvoreni i saznaćete gde su drugi, kave su njihove ideje i iskustva i to će vam danas pomoći. 

RAK

Budite otvoreni za učenje. Manje pričanja i više pažnje na ono što drugi rade i govore će se isplatiti. Potražite mogućnosti koje zahtevaju vaše veštine i kvalifikacije i naći ćete zadatak koji vas uzbuđuje. Izaberite mir nad neslogom. 

LAV 

Proverite sve svoje opcije i pokupite što više informacija. Postavljajte pitanja i ideje za probnu vožnju pre nego što pristanete na bilo šta što će zahtevati vaše vreme, trud ili novac. Mudre odluke počinju disciplinom, znanjem i dobrim vezama. 

DEVICA

Budite spremni da se prilagodite dok idete napred. Budite u toku sa onim što svi rade i dajte pozitivne predloge za bilo koju tranziciju koja je neophodna. Budite dobar slušalac i vođa i ljudi će želeti da vas prate. 

VAGA

Naučićete mnogo ako budete učestvovali. Učešće u aktivnostima i koje vam otvaraju um za mnoštvo novih ideja pomoći će vam da proširite svoja interesovanja i veštine. Predlog izgleda primamljivo, a partnerstvo obećavajuće. 

ŠKORPION 

Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Istupite i uradite svoj deo. Ne plašite se da budete lider ili da se suočite sa kontroverzom ili konkurencijom. Verujte u to ko ste i šta znate da možete, i nastavite bez odlaganja. Romantika i lični rast su favorizovani. 2 zvezdice

STRELAC

Možda ste umorni i dosadi vam rutina, ali nemojte krenuti u novom pravcu iz pogrešnog razloga. Možete proširiti svoja znanja i interesovanja bez odricanja od svoje sigurnosti. Znajte šta da zadržite, a šta da odbacite.

JARAC 

Zaštitite svoju imovinu, vodite računa o svojim obavezama i odvojite se od stvari koje vam više nisu potrebne ili ne koristite. Pojednostavite svoj život i naučićete da se opustite i uživate u onome što život nudi. Neka samousavršavanje i ljubav budu prioriteti. 

VODOLIJA

Bavite se nečim što će vam poboljšati život. Uređenje vašeg prostora kako biste ispunili svoje dugoročne planove pomoći će da se izgradi entuzijazam i zamah potreban da se vaši snovi pretvore u stvarnost. Izrazite svoje mišljenje i sa strašću krenite u budućnost. 

RIBE

Ne dozvolite da bes obuzda. Ako ne kontrolišete svoje emocije, ugrozićete svoju šansu da napredujete. Razmotrite promene oko sebe i potražite način da ono što se dešava ide u vašu korist.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x