DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA SE ODMAKNU OD NEGATIVNIH SITUACIJA I LJUDI, VAGE DA VERUJU SVOJIM INSTINKTIMA

Device bi danas trebalo da se odmaknu od negativnih situacija i ljudi, Vage da veruju svojim instinktima, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 7. 10. 2022.


OVAN

Danas ćete se naći u situacijama u kojima bi trebalo da izbegnete preterivanje. Preispitajte svoje finansijske i profesionalne pozicije i napravite plan koji će vam pomoći da potrošite svoj novac radeći samo ono što je neophodno. Ozbiljnu vezu treba rešiti i prilagoditi. 

BIK 

Promena će izazvati neizvesnost. Kada ste u nedoumici, napravite pauzu dok se ne osetite da ste spremni za promene  koje želite da napravite. Uradite sve što je potrebno da sredite labave krajeve i oprezno pristupite deljenju privatnih informacija. Izbegavajte povrede i rizike po zdravlje.

BLIZANCI 

Pazite šta delite sa drugima. Ne stavljajte sebe u ranjivu poziciju. Slušajte i procenite situacije pre nego što podelite svoje mišljenje. Lični napredak će doneti najveći prinos. Društveni događaj će dovesti do uzbudljive veze i nove prilike. 

RAK

Vaša percepcija će vas ohrabriti da napredujete u pravcu u kojem se osećate dobro u sebi. Pozitivna promena kod kuće ili na poslu će vas približiti onima sa kojima radite ili živite. Zauzmite jedinstven pristup to se od vas očekuje. Dajte ideje.

LAV

Zauzmite agresivan pristup da završite stvari i napravite razliku. Dosegnite do ljudi koji vam mogu pomoći da dođete do pozitivnih promena i koji vas uzemljuju i podstiču stabilnost i sigurnost. Vreme je da sa partnerom ili bliskom osobom napravite  dugoročne planove. 


DEVICA 

Pustite ljude i situacije koje vas vuku na dole. Ponovo procenite svoj lični i finansijski položaj i osmislićete plan koji će vam pomoći da rešite probleme koji izazivaju napetost. Vreme je da obustavite deljenje zajedničkih troškova  ili zajedničkih ulaganja. 

VAGA

Ponosite se kako izgledate i kako se ophodite prema drugima. Obratite se nekome kome je potrebna pomoć i zajedno ćete napraviti razliku. Dodatna disciplina će vam pomoći da prođete put do pobede. Veruj svojim instinktima. 

ŠKORPIJA

Negujte ono što volite. Izgradite čvrstu kućnu bazu koja odgovara vašem životnom stilu. Slušajte stručnjake i pridružite se grupama koje dele vaše ideje . Informacije koje dobijete promeniće vaš način razmišljanja. Investirajte u sebe. 

STRELAC

Mudro birajte reči. Neko će vas pogrešno protumačiti ako zaobiđete probleme ili ste nejasni. Dodajte udobnost svom domu tako što ćete sami obaviti posao i uštedeti novac. Budite kreativni, ali ne prelazite budžet. Romantika je favorizovana. 

JARAC

Odbacite zastarele ideje i koncepte i napravite mesta za nešto novo i uzbudljivo. Uživajte u korišćenju svoje kreativne mašte da shvatite šta želite da uradite sledeće. Razmislite o traženju znanja ili učenju zanata. 

VODOLIJA

Odredite budžet koji će vam pomoći da ostvarite svoj finansijski cilj i uštedite za nešto što želite. Na vama je da donesete promene ako niste zadovoljni svojim životnim stilom. Uložite vreme i novac u samousavršavanje, prosvetljenje i zdrav život. 

RIBE

Umor će se pojaviti ako vam nedostaje organizacija. Slušajte šta drugi govore i nude, ali ne verujte nikome da će rešiti stvari umesto vas. Neka vaše diskusije budu iskrene, a planovi izvodljivi. Postavite se za uspeh; predstavljati sebe. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x