DNEVNI HOROSKOP: DEVICE I ŠKORPIJE BI TREBALO DA PRATE SVOJE INSTINKTE I INTUICIJU

Pred Devicama i Škorpijama je dan u kome će morati da oslone na svoje instinkte i intuiciju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 05.05.2022.

OVAN

Odvojite trenutak da se podmladite i stavite stvari na svoje mesto. Emocionalna situacija će brzo eskalirati ako se ispolje lažne tvrdnje ili pretpostavke. Mudro birajte reči i budite strpljivi u interakciji sa drugima. Izbegavajte zdravstvene ili finansijske rizike. 

BIK

Očistite glavu i obratite pažnju. Budite u toku sa svetskim dešavanjima i zaštitite svoje zdravlje i finansijsko blagostanje. Ne rizikujte i ne žurite. Planirajte svoje akcije i učinite da se svaki potez računa. Držite emocionalne situacije pod kontrolom.

BLIZANCI

Preuzmite inicijativu da zaštitite svoj novac, zdravlje i ugled. Koristite diplomatiju i inteligenciju i nadmašićete svakoga ko pokuša da se umeša u vaš život. Ne dozvolite da spontanost bude vaša propast. Razmislite pre nego što delujete.

RAK

Odaberite da budete proaktivni kada se bavite karijerom, zdravstvenim ili ličnim odlukama koje će imati dugoročne posledice. Ne dozvolite da vas emocije pošalju na pogrešan put. Pozitivan stav i tajnovitost u vezi sa svojim namerama pomoći će vam da izbegnete skupe greške.

LAV

Ulepšavanje vašeg izgleda podići će vam raspoloženje i naterati druge da primete. Napravite planove sa nekim koga smatrate mentalno stimulativnim i razvijajte nove ideje i projekte. Postavite budžet da biste izbegli nepotrebne troškove. Lični rast je favorizovan.

DEVICA

Intuicija vas neće izneveriti. Pratite svoj osećaj i to će vam pomoći da odlučite kome možete verovati i na koga se možete osloniti da vam pomogne da obavite stvari. Napravite planove koji će vas podstaći da razmislite o promeni načina života. 

VAGA

Pažljivo pogledajte svoje opcije ili predloge koje dobijete. Ne gubite iz vida ono što želite jer vam neko nudi nešto primamljivo, ali na potpuno suprotnom putu od vašeg. Budite verni sebi i sledite svoje srce. 

ŠKORPIJA

Borite se za ono što želite, i ako niko ne želi da se pridruži, budite spremni i imajte samopouzdanja da uradite svoje. Otkrićete da imate više za sebe nego što mislite. Veruj svojim instinktima. 

STRELAC

Danas se potrudite da  zaobiđete nekoga ko pokušava da se umeša ili vam stane na put. Iskoristite svoje iskustvo i mudrost kako biste došli do cilja. Napravite planove sa nekim koga volite da proslavite ono što ste postigli. 

JARAC 

Kontrolišite svoje emocije u kontaktu sa prijateljima ili rođacima. Koncentrišite se na svoje snove, a ne na udovoljavanje drugima ili preuzimanje odgovornosti koje vam ne pripadaju. Uradite sve što je potrebno da sprovedete pozitivnu promenu u kući. 

VODOLIJA

Odvojite trenutak da ponovo razmislite o svojoj strategiji. Ne pravite nepotrebne poteze i ne pratite masu. Igrajte na sigurno i uradite ono što je najbolje za vas. Izaberite inteligenciju i zdrav razum umesto pokušaja da impresionirate druge. Pokažite nežnost.

RIBE

Projekat vezan za kuću će vam smiriti um i pomoći vam da se opustite. Ne dozvolite da se prepustite iskušenju ili nečijim zahtevima. Usredsredite se na ono što vas čini srećnim i prestanite da brinete o tome šta drugi rade ili misle.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x