DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA KAŽU ŠTA MISLE I OSEĆAJU, STRELČEVI DA ISKORISTE SVOJ UTICAJ

Vreme je da Škorpije kažu šta misle i osećaju, a da Strelčevi iskoriste svoj uticaj, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.08.2022.


OVAN

Uložite svoje srce i dušu u ono što vam donosi najveće rezultate. Energičan pristup će se svideti ljudima i pomoći vam da formirate zdrava partnerstva koja nude uspeh i priliku. Idite sa tokom. 

BIK 

Na vama je da donesete promene ako to želite. Nemojte odustati ili dozvoliti da vas bilo ko iskoristi. Odmarajte se dovoljno da biste bili spremni za ono što želite. Zaštitite od povreda i bolesti. 

BLIZANCI

Učestvujte u događajima koji vas zanimaju i upoznaćete nekoga ko vas ohrabruje da iskoristite svoje veštine ili nešto u čemu uživate da biste doneli dodatni novac. Visokoenergetski pristup životu, ljubavi i sreći će dovesti do nagrada. 

RAK

Pažljivo birajte reči. Problem kod kuće ili na poslu će se pojaviti ako preterano reagujete ili preuzmete više nego što možete da podnesete. Budite iskreni o tome kako se osećate i šta možete da uradite. Promena koju neko započne izazivaće zabrinutost. 

LAV

Koristite svoju inteligenciju da odredite ko nudi najviše zauzvrat. Približite se onima koji vide vrednost u vašem radu i pokušavaju da postignu slične rezultate. Ograničite potrošnju i ne rizikujte svoje zdravlje ili emocionalno blagostanje. 

DEVICA

Zauzmite se za svoja uverenja, ali ne ulazite u svađu u kojoj ne možete da pobedite. Bavite se svojim poslom i uložite svoju energiju tamo gde će vam najviše pomoći. Odmaknite se od razočaranja i pređite na opcije koje obećavaju dugoročne koristi. 

VAGA 

Koncentrišite se na ono što vam je važno i nemojte stati dok ne budete zadovoljni rezultatima. Zauzmite lidersku poziciju ako spaja pravu kombinaciju pojedinaca za postizanje uspeha. Emocionalna molba će izazvati podršku. 

ŠKORPIJA

Budite glasni i recite drugima kako se osećate i šta želite. Što više energije uložite ka svom cilju, lakše ćete ubediti druge da učestvuju. Delegirajte posao koji nemate vremena da završite. 

STRELAC 

Imate više uticaja nego što mislite. Govorite i promovišete svoje ideje. Vi ćete rasti i pokrenuti svoje misli u pravom smeru. Fizička promena koju napravite će vam dati snagu i hrabrost da verujete  u sebe. 

JARAC

Odmaknite se, gledajte i slušajte. Znanje je moć, a davanje prilike drugima da ga podele sa vama podstaći će vas da elaborirate i prenesete kako vi vidite kako će se stvari odvijati. Tražite informacije iz više izvora. 


VODOLIJA 

Energičan pristup onome što drugi žele da uradite učiniće da se istaknete i napredujete kada se suočite sa konkurencijom. Neka vas vaša mudrost i brza pamet odvedu do cilja. Susret sa prijateljem će dovesti do uzbudljivih ideja i iznenađenja.


RIBE

Vreme je da počnete put ka cilju ili rešavanje problem koji vas  brine, a da pritom ne ugrozite smislenu vezu. Budite otvoreni u vezi sa onim što nameravate da uradite i dobićete pomoć koja vam je potrebna od nekoga sa kim želite da sarađujete u budućnosti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x