DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA NE MEŠAJU EMOCIJE SA FINANSIJSKIM ODLUKAMA, VODOLIJE DA SE ZABAVE

OVAN 

Pronađite za sebe kurs,  seminar, zakažite sastanak sa nekim ko zna više od vas ili bilo uradite bilo šta što vam daje mudrost i znanje potrebno da ostvarite svoje planove. Lično usavršavanje će podići vaš ego i dati vam samopouzdanje koje će vam pomoći da konačno podelite svoje misli i osećanja. 

BIK

Nedoslednost će stajati između vas i vašeg cilja. Držite svoje emocije pod kontrolom i ne pravite promene ili kupovine koje ne možete da priuštite. Budite razumni posmatrači i naučićete nešto vredno. Uspori; vreme je na tvojoj strani. 

BLIZANCI

Koristite svoju mudrost, iskustvo i veze da biste lakše upravljali svojim životom, finansijama i odnosima. Postavljajte pitanja i dajte predloge; razvijaće se nešto dobro. Ništa ne prepuštajte slučaju ili nekom drugom ako želite da se istaknete. Dovode u pitanje nestabilna partnerstva. 


RAK 

Emocije će brzo isplivati na površinu i kontrola će biti neophodna ako želite da izbegnete osetljiva pitanja. Pregledajte šta se dogodilo i procenite situaciju pre nego što stanete na bilo čiju stranu ili napravite potez. Govorite iz srca, ali se držite činjenica. 

LAV

Usredsredite se na nešto i ne zaustavljajte se dok ne stignete na odredište. Praktični pristup će dati drugima priliku da se uvere u vaše veštine i uživaju u procesu kojim steknete prednost. Mešajte posao sa zadovoljstvom i stvarajte nova prijateljstva. 

DEVICA

Težite savršenstvu u svemu što radite i nećete se razočarati. Promena stava će se razviti dok budete prikupljali informacije o poslu ili nekom od svojih kolega. Ništa ne prepuštajte slučaju ili u tuđim rukama. Čuvajte mir. 

VAGA

Izradite strategiju i smislićete plan koji vas uzbuđuje. Prikupite informacije i podelite ih sa prijateljima, rođacima ili kolegama. Ponovno okupljanje ili konferencija će vas podstaći da postavite visoke standarde i posegnete za zvezdama. Postavite novi trend. 

ŠKORPIJA

Ne mešajte odluke o novcu i emocije. Nemojte osećati da morate da plaćate za druge ili da trošite da biste ih impresionirali. Pokušavajući da kupite ljubav, nećete se osećati dobro i ispunjeno. Koncentrišite se na to ko ste, šta imate da ponudite i ne zaboravite na značaj vašeg znanja. 

STRELAC 

Promena će vas inspirisati. Recite "da" vremenu provedenom sa nekim ko izvlači ono najbolje iz vas; razgovori koje vodite će dovesti do uzbudljivih prilika. Radite samo ono što možete sebi da priuštite i izbeći ćete brige o novcu. 

JARAC

Zadržite svoje mišljenje za sebe i ne verujte svemu što čujete. Očekujte da neko preuveličava ili koristi nepoštene taktike kako bi vas naterao da otkrijete osetljive informacije. Držite se blizu kuće i okružite se ljudima od poverenja. 

VODOLIJA 

Organizujte događaj, zabavite ljude sa kojima želite da budete partneri ili napravite svoj dom utočištem u kome se osećate opušteno. Razgovarajte o svojim namerama sa nekim koga volite da biste saznali gde se nalazite. Romantika je favorizovana. 

RIBE 

Polako, slušajte i izaberite da budete od pomoći i napravite razliku. Način na koji se nosite sa zahtevima i vodite računa o odgovornostima će odrediti šta će drugi učiniti za vas zauzvrat. Prihvatite pozitivne promene i udaljite se od negativnosti. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x