DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA PREUZMU INICIJATIVU, SJAJAN DAN ZA JARČEVE

Škorpije bi danas trebalo da preuzmu inicijativu, pred Jarčevima je sjajan dan, a šta vama poručuju zvezde saznajte u horoskopu za utorak, 25. oktobar 2022.


OVAN

Udružite snage sa nekim ko želi iste stvari kao i vi. Razgovarajte o svojim mislima i namerama i zacrtajte kako nameravate da postignete svoj cilj. Izbegavajte taktiku pritiska . Najbolje je ponuditi podsticaje, a ne pretnje.

BIK

Objavite svoje planove, poslušajte povratne informacije koje dobijate i odbacite ono što vam više nije potrebno u životu. Ako budete u toku sa onim što vam je važno, sprečićete bilo koga da pokuša da se meša u vaše planove. Radite ono što vas čini srećnim i samodovoljnim

BLIZANCI

Koristite inteligenciju i iskustvo da biste izbegli nevolje. Stavite svoje srce i dušu u svoje odgovornosti. Potražite prilike da radite zajedno sa ljudima koji dele vaša interesovanja i brige. Dobijte ono što želite u pisanoj formi.

RAK

Držite se onoga što imate i pronađite različite načine da koristite predmete, informacije i znanje kako bi odgovarali vašim potrebama. Pozivanje na sve svoje resurse učiniće da vaše ideje budu privlačne nadređenima i drugima na koje želite da impresionirate. Mešajte posao sa zadovoljstvom

LAV

Duboko udahnite i procenite protiv čega se borite, a zatim ponovo razmislite o svom planu igre. Nemojte osećati potrebu da menjate nešto što dobro funkcioniše. Potražite načine da uštedite novac i eliminišete otpad. Ne dozvolite da vas nečija neizvesnost uznemiri.

DEVICA

Ne stidite se. Ako je promena ono što želite, učinite je. Uložite svoju energiju u istraživanje i uspeh. Lična situacija će zahtevati vašu pažnju. Saslušajte žalbe i ponudite rešenja i podsticaje koje je teško odbiti

VAGA

Upijajte informacije i primenite ono što naučite. Vaše komunikacijske veštine će vam pomoći da angažujete druge da se uključe i pomognu. Ponosite se onim što radite i ne plaćajte za nešto što nije po vašim standardima. Sastanak će dovesti do uspeha

ŠKORPIJA

Preuzmite inicijativu da uradite stvari pre nego što neko uputi zahtev. Efikasnost i doslednost će vam pomoći da steknete poštovanje i postignete svoje ciljeve. Pravite beleške, proverite informacije i smanjite troškove. Distancirajte se od ljudi koji preteruju.

STRELAC

Uključite se i napravite razliku. Informacije koje prikupite će vam pomoći vam da otkrijete najbolji način da uradite svoj deo posla. Ne dozvolite da vas bilo ko pritiska da preuzmete više nego što možete da podnesete.

JARAC

Sedite, čekajte i gledajte; donećete pravu odluku. Iznenadite sve primenom jedinstvenog pristupa u rukovanju novcem, zarađivanju za život i suočavanju sa manipulativnim pojedincima. Očigledne su pozitivne promene i lična korist.

VODOLIJA

Ne spuštajte gard. Zajednička ulaganja ili zajednički troškovi će vas dovesti u nevolje. Vodite računa o finansijama, zdravlju i pravnim pitanjima ili će vas neko iskoristiti. Držite se blizu kuće i popravite svoje okruženje

RIBE

Stavite stvari u perspektivu i budite jasni i glasni o tome šta vam je prijatno da radite za druge. Uložite više vremena i novca u svoj izgled i pronalaženje najboljeg načina da uštedite za nešto što želite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x