DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA OSTAVE EMOCIJE PO STRANI, STRELČEVI DA KONTROLIŠU BES

Lavovi bi danas trebalo da ostave svoje emocije po srani, Strelčevi da kontrolišu bes, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.09.2022.


OVAN 

Steći ćete perspektivu u pogledu vaših odnosa sa drugima ako slušate i utvrdite šta drugi žele. Planirajte da sami obavite posao i dobićete poštovanje i mogućnost da delegirate poslove onima koji su voljni i sposobni da pomognu. 

BIK

Naporan rad će vam pomoći da očistite mentalni i fizički prolaz do mesta na koje želite da idete. Dobićete najveću polugu ako pomešate posao sa zadovoljstvom i zabavljate ljude koje želite da impresionirate.


BLIZANCI

Ne zamarajte glavu oko toga šta drugi očekuju od vas, i nemojte stati dok ne budete zadovoljni onim što ste postigli. Neko ko želi vašu pažnju će vas navesti na zabludu kako biste krenuli njihovim putem. Stavite svoje potrebe na prvo mesto i završite ono što ste započeli. 

RAK 

Danas čuvajte novac, čak i ako neko zatraži pomoć. Ponudite predloge, ali ne plaćajte za tuđe greške. Razmotrite svoje mogućnosti i proširite svoja interesovanja. Preporučuje se da idete u pravcu koji vam omogućava da radite nešto u čemu uživate. 

LAV 

Ostavite svoje emocije po strani i koncentrišite se na ono što je suštinski i to će vam pomoći  da napredujete ili radite na svoj način. Budite prijemčivi za sugestije i sledite planove koji obećavaju. Utvrdite istinu i idite u pravcu koji nudi prosperitet.

DEVICA 

Završite svoje obaveze. Disciplinovan stav će privući pomoć koja vam je potrebna da biste stvari obavili na vreme. Nemojte da vas zavara neko ko pokušava da vas iskuša nečim što vam nije potrebno. Pozitivna fizička promena će dovesti do komplimenata i samozadovoljstva.

VAGA

Otvoren um će vas odvesti na mesta koja vas uzbuđuju mentalno, fizički i emocionalno. Ako ubrzate stvari, otkrićete da možete podneti više nego što ste očekivali. Promena kod kuće će vam omogućiti da radite nešto što vas čini srećnim. 

ŠKORPIJA 

Uložite više napora i novca u stvari koje vam donose radost i opustite svoj um. Ako sami radite posao osećaćete se dobro i uštedeti novac. Jedinstvena ideja će promeniti način na koji radite stvari. Romantika je favorizovana.

STRELAC 

Bes neće popraviti stvari. Analizirajte svoju situaciju i potražite praktičan način da krenete napred. Udaljite se od bilo koga ko vas iskorišćava ili namerno odvodi na krivi put. Plan će se pretvoriti u uspešan poduhvat. 

JARAC

Sledite svoje ciljeve. Ne dozvolite da vam bilo ko stane na put. Držite se istine i pravite promene na osnovu činjenica i brojki. Upoznajte svoju publiku i realizujte svoje ideje prema planu. Preuzmite kontrolu i ništa ne prepuštajte slučaju. 

VODOLIJA

Započnite posao ili hobi koji vas uzbuđuje. Ne ignorišite nekoga koga volite jer ste previše zauzeti radom ka svom cilju. Ponudite da podelite svoj san i dobićete podršku umesto predavanja. Negujte ono što vam je važno.  

RIBE

Ne delite svoje tajne. Usredsredite se na ličnu promenu, kvalitet života i način na koji možete smanjiti režijske troškove ili doneti više novca. Razmislite o sklapanju partnerstava, podeli troškova ili upuštanju u novu i uzbudljivu avanturu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x