DNEVNI HOROSKOP: LJUBAV ĆE OBELEŽITI DAN BIKOVIMA, ZA RAKOVE JE VREME DA NAPRAVE PAUZU

Dan je kao stvoren za ljubav i romantiku za Bikove, vreme je da Rakovi naprave pauzu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 15.10.2022.


OVAN

Danas ćete osećati veliku energiju, barem fizički, tako da je danas dobar dan za aktivnosti van kuće. Spakujte se, vežbajte, šetajte, takmičite se. Danas možete očekivati izvanredne rezultate i performanse, koji vam zaista mogu ulepšati dan!

BIK

Vreme je za ljubav, šetnju i romantiku. Provedite dan sa osobama koje volite i bićete iznenađeni energijom koju dobijete. Sjajno bi bilo da danas izdvojite vreme za planiranje nedelje koja sledi, taj plan mogao bi da vas spasi u nedelji obaveza koja dolazi.

BLIZANCI

Spustite glavu i nastavite da radite ka svom cilju. Ne ostavljajte kamen na kamenu ili labavi kraj koji može dovesti do negativnog rezultata. Ponudite pozitivan doprinos i vidite ko se slaže sa vama. Bićete iznenađeni ishodom.

RAK

Emocije će isplivati na površinu i nastaće konfuzija ako niste voljni da realno sagledate situacije. Nemojte preterano reagovati i ništa prepustiti slučaju. Budite proaktivni i dobro informisani pre nego što uđete u pregovore. Napravite pauzu ili preskočite događaje na kojima se osećate neprijatno ili nespremni.

LAV

Danas ne brinite ni o čemu drugom osim o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, ili o brizi za sebe. Osećati se dobro u sebi je kamen temeljac za dobre performanse i možda je upravo to izvor svih problema u ovom trenutku. Bavite se sobom.

DEVICA

Ostanite mirni bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Ne dozvolite da vaše emocije preuzmu kontrolu i otkriju nešto što biste trebali zadržati za sebe. Razmotrite izvodljive opcije, pokrenite svoje planove i ne zaustavljajte se dok ne dobijete željene rezultate.

VAGA

U boljoj ste poziciji nego što mislite. Ne propuštajte bitne priče jer ste previše uplašeni da napravite korak. Pratite svoje srce i posegnite za zvezdama. Imaćete disciplinu da postavite i postignete svoj cilj.

ŠKORPIJA

Briga o zaostalim stvarima smiriće vaš um. Čekanje da neko napravi potez biće gubljenje vremena. Koncentrišite se na ono što vam je važno i krenite ka cilju

STRELAC

Okružite se stručnjacima i pozovite one na koje znate da možete da računate da vam pomognu. Obratite pažnju na smislene odnose i primetićete male stvari koje možete učiniti da poboljšate veze. Iskrena komunikacija je važna.

JARAC

Emocije će isplivati na površinu. Mudro birajte reči i ponašajte se s poštovanjem prema drugima, inače će se neko žaliti. Fer plej i spremnost da se radi u skladu sa drugima će se isplatiti.

VODOLIJA

Razmislite šta vam odgovara i radite po svome. Ako napravite potez zato što to radi neko drugi, to će izazvati nezadovoljstvo. Istupite, recite šta mislite i uložite vreme, novac i trud da budete najbolji što možete

RIBE

Ostanite mirni, bez obzira na to šta se dešava oko vas. Ne dozvolite nikome da vas uvede u sukob. Držite stvari pod kontrolom, mislite na budućnost i izbegavajte da vas bilo ko iskušava ili gura u nešto što nije u vašem najboljem interesu. Osvežite svoje okruženje

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x