DNEVNI HOROSKOP: LJUBAV JE PRED VRATIMA BIKOVA, ISKRENOST JE ONO ŠTO RIBE TREBA DA POKAŽU

Dan Bikova danas može biti obojen romantikom, za Ribe je važno da danas budu iskreme, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 04.11.2022.


OVAN

Proverite svoje resurse; naći ćete nešto što vas zanima. Poznavanje onoga što je u trendu u vašem polju stručnosti daće vam prednost da nadmudrite svoje kolege. Budite oprezni kada putujete, radite sa institucijama i radite sa osetljivim stvarima. 

BIK

Promena će vam dati podsticaj koji vam je potreban da biste završili stvari. Izbegavajte negativne ljude koji pokušavaju da vas sruše. Obratite pažnju na to kako izgledate, kako se osećate i koga volite. Neka romantika bude vaš prioritet danas jer je ljubav u vazduhu.

BLIZANCI

Disciplina, odlučnost i držanje prikrivenog profila odvešće vas tamo gde želite. Ne verujte svemu što čujete i ne kupujte u nečiji san. Uložite svoju energiju tamo gde se računa; dobićete željene nagrade. Spremite sa za avanturu koja vas čeka.

RAK 

Emotivni incident će vam srušiti planove. Pažljivo birajte reči i odredite razumne procedure. Držati se istine i raditi stvari zbog kojih se osećate dobro u vezi sa sobom i upravo to  će odvratiti druge da se mešaju u vaše ciljeve. 

LAV

Razmislite dva puta pre nego što započnete razgovor sa nekim ko ne deli vaše generacijske ideje ili uverenja. Bićete korak ispred ako prepoznate šta drugi žele i razgovarate o tome bez otkrivanja ličnih ciljeva. Pažljivo upravljajte odnosima. 

DEVICA

Okupite se sa istomišljenicima kako biste podelili informacije. Razgovori će dovesti do pozitivnih promena i naučiti vas nečemu što će vam pomoći da pozitivno utičete na nekoga koga volite ili nešto što vas brine. Romantika je može obojiti vaš dan.

VAGA 

Fokusirajte se na nešto u čemu uživate da radite; steći ćete nove prijatelje i naučiti nešto. Praksa čini vodi do savršenstva, a ponavljanje nečega u čemu uživate pomoći će vam da steknete poštovanje i podstaći vas da svoj talenat pretvorite u unosan posao.

ŠKORPIJA

Pobrinite se za obaveze pre nego što se neko žali. Napravite detaljan plan koji je lako pratiti i pustite da se svako prijavi za ono što može da doprinese. Ako ste organizovani, možete preuzeti kontrolu i obaviti stvari na vreme. 

STRELAC 

Pokažite interesovanje za ono što drugi rade, ali nemojte pristajati na nešto što vam nije po volji. Postavite kurs koji vas podstiče da svoju disciplinu postavite tamo gde joj je mesto i da postavite ciljeve koji favorizuju profesionalnu dobit. Ne prepuštajte se manipulativnim taktikama. 

JARAC 

Čućete za nešto što će vam pomoći da dobijete ono što želite. Ova jedinstvena informacija će vam dati priliku da radite sa sjajnim pojedincima. Ne oklevajte; donesite odluku i ne osvrćite se. 

VODOLIJA 

Koristite disciplinu da biste stigli tamo gde želite. Naporan rad će se isplatiti, a odlazak iz situacija koje su protiv vaših uverenja daće vam slobodu da živite život na svoj način. Ne rizikujte svoje zdravlje ili emocionalno blagostanje. 

RIBE

Držite se svog plana i ne dozvolite da vas drugi koštaju psihički, fizički ili finansijski. Neočekivana promena će se okrenuti u vašu korist ako ste iskreni u svom odgovoru i posvećeni svojoj potrazi. Postavite standard i držite se svog plana. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x