DNEVNI HOROSKOP: NEKO ĆE SE POIGRATI SA EMOCIJAMA STRELČEVA, RIBE MENJAJU PLANOVE

Pred Strelčevima je dan u kome će neko pokušati da se poigra njihovim emocijama, Ribe će danas menjati planove, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.04.2022.

OVAN

Svedete obećanja na minimum. Ako preuzmete previše, to će izazvati emocionalnu ljutnju, stres i kritiku. Imajte strategiju i rezervnu kopiju pri ruci. Pretpostavka koju napravite će vas dovesti u nezgodnu poziciju. 

BIK

Upotrebite maštu i napravite inteligentan plan. Napravite pozitivnu promenu tako što ćete proći kroz odgovarajuće kanale i srediti papirologiju koja može biti problematična. Ništa ne prepuštajte slučaju i izbeći ćete da budete u ranjivoj poziciji. 


BLIZANCI

Liderstvo gradi snagu. Ne dozvolite da vas poremete i dovedu u zabludu praznim obećanjima. Pokažite saosećanje i razumevanje, ponudite podsticaje i učinite svoj deo da napravite razliku. Pozitivan stav  će vam doneti podršku i poštovanje. 

RAK 

Neka vas iskustvo vodi ka većim i boljim prilikama. Nemojte dozvoliti  da vas nečija emocionalna suzdržanost spreči da prihvatite promene koje nude način života koji želite da živite. Verujte svojim instinktima.

LAV

Možda vam se ne sviđa kako drugi reaguju, ali bez obzira na to, vaše odluke i postupci treba da odražavaju ono što vam je u srcu. Ne dozvolite da bes dovede do žaljenja; ispunite svoje obaveze umesto da dozvolite nekome da vas natera u debatu. 

DEVICA

Prikupite informacije i ujedinite se sa ljudima koji dele vaše brige i koji mogu pomoći da dođe do promena i ostvarićete ono što ste zacrtali. Porodično okupljanje ili izlazak sa nekim koga volite podići će vam raspoloženje. Romantika je u zvezdama.

VAGA

Izračunajte svoje troškove i prihode. Poznavanje vašeg finansijskog položaja pomoći će vam da donesete odluke u vezi sa rashodima i načinom života. Disciplina i umerenost će vam pomoći da preuredite svoju rutinu tako da odgovara vašim sredstvima. Emocionalna potrošnja će dovesti do nevolja. 

ŠKORPION

Pobrinite se za nedovršene poslove pre nego što se upustite u društvene razonode. Stavite veći naglasak na to kako izgledate i kako se predstavljate drugima. Razgovarajte o svojim namerama sa nekim sa kim imate smislenu vezu, a zatim izradite planove. 

STRELAC

Stabilan front će pomoći u ublažavanju smetnji. Neko će se poigrati vašim emocijama, a krivica će se pojaviti ako budete previše popustljivi. Pokušaj da kupite nečiju ljubav ili preuzmete odgovornost za njihovu sreću neće uspeti. Pazite na sebe.

JARAC

U ophođenju sa prijateljima i rođacima potrebno je strpljenje. Možete da dajete predloge, ali nemojte se mešati u odluke drugih ljudi. Pogledajte svoju situaciju i mogućnosti koje postoje i napravite promene koje vas čine srećnim. Lična poboljšanja su favorizovana. 

VODOLIJA

Sastavite strategiju koja će vam doneti finansijsku korist i napravite mesta za nešto čime želite da se bavite. Manje brinite o tome šta drugi misle ili rade i fokusirajte se na ono što vam je važno. Tvoj život je da tvoja stvar i ne zaboravi da živiš; radi stvari na svoj način. 

RIBE

Budite otvorenog uma i otkrićete nove načine da maksimalno iskoristite svoje veštine, iskustvo i znanje. Promena planova će ići u vašu korist i dati vam priliku da razgovarate o svojim namerama sa nekim koga volite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x