DNEVNI HOROSKOP: OVNOVE OČEKUJE SJAJAN DAN, PREPORUKA ZA DEVICE JE DA IGRAJU NA POBEDU

Pred Ovnovima je sjajan dan u kome će im se trud isplatiti, preporuka za Device je da igraju na pobedu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 07.09.2022.


OVAN 

Vaš trud će se isplatiti, a ono što pritom dobijete motivisaće vas da nastavite dalje. Poverenje koje steknete i podrška uticajnih ljudi dovešće do boljih dana. Napredak i nagrade su vam na putu. 

BIK

Neodlučnost će biti vaš pad. Uložite vreme i trud u utvrđivanje činjenica i procenu situacija. Odluke će uticati na to koliko ćete poštovanja dobiti od drugih. Ne dozvolite da se vaše emocije ometaju da radite ono što je ispravno i najbolje za vas. 

BLIZANCI

Dobili ste zamah; ne osvrćite se i ne usporavajte. Držite na oku cilj i stići ćete na odredište na vreme i sa zdravim stavom. Ne budite stidljivi; prepoznajte svoje prednosti i prihvatite zasluge za ono što ste uradili.

RAK 

Pažljivo se bavite domaćim i finansijskim stvarima. Budite praktični i spremni da kažete ne svakome ko traži pomoć. Ponudite predloge i fizičku pomoć, ali nemojte plaćati za tuđu grešku. Zaštitite svoj dom, porodicu i položaj. 

LAV 

Stavite veći naglasak na pronalaženje istine i brigu o svemu što može stajati između vas i onoga čemu težite. Slušajte šta se govori i nudi i osmislite način da iskoristite ove informacije u svoju korist. 

DEVICA 

Imajte plan. Velika energija u kombinaciji sa intuicijom i dobrim slaganjem sa drugima odvešće vas tamo gde želite. Ne dozvolite da bes ili frustracija stoje između vas i vaših snova. Suočite se sa situacijama direktno i igrajte na pobedu. 

VAGA 

Govorite strastveno i sledite svoje ciljeve. Podelite ideje sa nekim na koga se ugledate, a doprinos koji dobijete obogatiće vašu viziju. Ne dozvolite da dođe do razočaranja ako neko odluči da krene u drugom pravcu. Uradite ono što je najbolje za vas. 

ŠKORPION

Uradite šta morate, pa pređite na nešto prijatnije. Nagrađivanje će vam dati podsticaj koji vam je potreban da verujete  u sebe i ono što želite da radite. Partnerstvo će vam pružiti snagu da istražite mogućnosti. 

STRELAC

Uhvatite se za cilj i dajte sve od sebe da napravite razliku. Razmotrite šta je moguće i primenite svoje veštine da ispunite zahteve sa kojima se susrećete. Entuzijazam i velika energija će vam pomoći da postavite tempo i standarde koje će drugi pratiti. 

JARAC

Ne odustajte. Ako ste dobar slušalac, steći ćete uvid u ono što je moguće. Poigrajte se činjenicama i brojkama i naći ćete izvodljivo rešenje. Živite u okviru svojih mogućnosti i obećajte samo ono što možete da ispunite.  

VODOLIJA

Uložite energiju u nešto zbog čega ćete se osećati dobro u vezi sa tim ko ste i kako živite. Popravljanje prostora u kome ste će vam dati podsticaj, ali ne dozvolite da to rezultira dugovima. Pratite svoju potrošnju i tražite povoljne ponude. 

RIBE 

Pretresite svoje misli i osećanja pre nego što ih podelite sa drugima. Bitno je razumeti šta je moguće pre nego što date obećanja. Lična poboljšanja zahtevaju strpljenje i planiranje. Ništa ne prepuštajte slučaju ili u tuđim rukama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x