DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA PREUZMU ODGOVORNOST, RIBE DA KRENU U AVANTURU

Ovnovi bi trebalo da preuzmu odgovornost, Ribe da krenu u avanturu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.11.2022.


OVAN

Preuzmite odgovornost i završite ono što ste započeli. Ne dozvolite da se bilo ko meša u vaše planove ili obećanja. Budite direktni u pogledu toga šta možete da uradite i šta vam je potrebno da drugi doprinesu kako biste osigurali da sve teče glatko. Kontrolišite ishod.

BIK

Promena će vam dati drugačiji pogled na život, ljubav i ono što je moguće. Udubite se i okušajte se u nečem novom. Uticaj koji vaš uspeh ima podstaći će vas da budete manje uplašeni i sigurniji u ostvarivanje svojih snova.

BLIZANCI

Ponudite eksplicitne informacije i prozovite svakoga ko nudi hipotetičke planove bez stvarnog potencijala da se ispolji u nešto unosno ili posebno. Verujte u svoje rasuđivanje, iskustvo i sposobnost da nadmašite svakoga ko pokuša da se takmiči sa vama

RAK

Razmotrite šta najviše volite da radite i krenite u tom pravcu. Pronađite dodatne informacije, veštine i kvalifikacije koje će vam pomoći da pronađete poziciju po izboru. Povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći da postignete svoj cilj. Romantika i lični rast su favorizovani.

LAV

Pripremite se da sami obavite posao. Na vama je da se koncentrišete na postizanje cilja na vreme i u okviru budžeta. Preduzmite mere da smanjite troškove. Vežbanje efikasnosti ili pronalaženje jeftinijeg mesta za život pomoći će vam da održite pristupačan način života.

DEVICA

Neće sve imati smisla niti se uklapati u vaše planove. Slušajte predloge, ali na kraju idite putem koji vam pruža zadovoljstvo, radost i konkretne rezultate. Druženje ili mešanje posla sa zadovoljstvom doneće pozitivne rezultate.

VAGA

Svesrdni pokušaj će ispasti baš onako kako želite. Iskoristite svoj talenat, disciplinu i entuzijazam da osvojite mesto u timu za koji smatrate da deli vaša interesovanja. Putovanja, iskustvo i obrazovne aktivnosti će vas odvesti tamo gde želite.

ŠKORPIJA

Upravljajte kućnim obavezama. Učinite sve što možete da poboljšate svoje okruženje, ali planirajte i angažujte stručnjaka ako je potrebno. Promena mišljenja će vas ostaviti da preispitate svoj sledeći korak. Udaljite se od ljudi koji ne dele vaša uverenja i vrednosti.

STRELAC

Držite se istine i vodite računa o poslu. Ne dozvolite da bilo ko stane između vas i onoga što želite da postignete. Budite realni u vezi sa odnosima i načinom na koji dozvoljavate nekome da se ponaša prema vama. Znajte kada da kažete “ne” i okrenete leđa

JARAC

Utvrdite šta ste voljni i sposobni da uradite i pratite instinkte. Razgovor sa prijateljem ili rođakom će vam ponuditi uvid u opcije koje niste razmatrali. Idite putem kojim se ređe ide i učite dok idete

VODOLIJA

Učite iz iskustva i donosite odluke koje će vam pomoći da sprečite poremećaje i podstaći vas da se usredsredite na to da svoje obaveze ostavite iza sebe. Brinuti oko nečega što ne možete da promenite je gubljenje vremena. Završite ono što ste započeli.

RIBE

Obratite pažnju na novčana pitanja i finansijska dobit će vam stići. Neočekivana prilika odvešće vas u avanturu koja će vam dati nadu u bolje dane koji su pred vama.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x