DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA BIRAJU REČI, DEVICE DA PUSTE INTUICIJU DA IH VODI

Rakovi bi danas trebalo mudro da biraju svoje reči, a Device da puste da ih intuicija vodi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 31.08.2022.

OVAN 

Neka vaš život i planovi budu jednostavni i izvodljivi. Budite otvoreni o tome šta želite i kako planirate da nastavite. Diskusije će otvoriti vrata koja nisu bila dostupna u prošlosti. Težite samousavršavanju i povećajte svoje veštine, znanje i popularnost. 

BIK 

Razmislite o svojim koracima i vratite se ako je potrebno. Ako imate sve na svom mestu pre nego što krenete napred, to će vam dati samopouzdanje da napredujete sa planom u koji verujete da će vam pomoći da stignete do odabrane destinacije. Uradite ono što je neophodno da biste uspeli. 

BLIZANCI 

Gledajte, pratite i radite, i postići ćete nešto zbog čega ćete se osećati dobro u vezi sa sobom i onim što možete. Prihvatite promenu, ali nemojte biti sledbenik kada će vam predvodnik pomoći da dobijete odobrenje i poziciju autoriteta. 

RAK 

Mudro birajte reči. Ne dozvolite da vas bilo ko uvede u emocionalnu situaciju koja šteti vašoj reputaciji ili odnosu sa nekim vama bliskim. Naporan rad će se isplatiti; naučite sve što možete i proširite svoje vidike. 

LAV 

Poboljšanja u kući učiniće da se osećate dobro u pogledu toga gde i kako živite. Deljenje sreće sa prijateljima i porodicom pomoći će vam da steknete poštovanje i pomoć koja vam je potrebna za mentalni, emocionalni i finansijski rast. Romantika je u porastu. 

DEVICA 

Usmerite svoju energiju u nešto vredno truda. Kritika i ljutnja vam neće pomoći da postignete svoje ciljeve niti će ostaviti dobar utisak na druge. Promenite ono što je neophodno i dajte sve od sebe da zaštitite ono što vam je važno. Neka vaša intuicija bude vaš vodič. 

VAGA

Povedite otvorene razgovore sa osobama koje vas zanimaju. Ono što otkrijete podstaći će vas da više istražujete i prilagođavate životni stil koji će vam olakšati um i dati vam nadu u svetliju budućnost. Romantika je u zvezdama, a vaše obaveze izgledaju obećavajuće.


ŠKORPIJA

Pustite svoju kreativnu maštu da preuzme stvari. Ostavićete trajan utisak na nekoga ko može da doprinese vašim mislima i planovima. Ne rizikujte svoje zdravlje  ili fizičko blagostanje. Zaštitite se od bolesti i povreda.  

STRELAC 

Znate šta drugi očekuju od vas, pa nemojte čekati da vam neko kaže da počnete da radite. Zaronite i obavite stvari. Pokazivanje inicijative će vas dovesti u dobru poziciju. Favoriziraju se lična korist, prijateljstva sa istomišljenicima i obrazovne aktivnosti. 

JARAC 

Šarmirajte ljude na putu ka uspehu i izaći ćete na vrh. Prilika za zaradu je očigledna, ali nemojte osećati da morate da žurite sa nečim. Priprema i razmena su u vašem najboljem interesu. Jedinstven pristup će se isplatiti. 

VODOLIJA 

Ne ograničavajte šta možete da uradite jer vam neko oduzima previše vremena. Dobro osmišljen raspored pomoći će vam da ostanete na vrhu i postignete svoj cilj. Razigrani susret sa nekim posebnim će vas zbližiti sa tom osobom.

RIBE 

Sanjajte i maštajte. Nahranite svoju maštu raznim uzbudljivim opcijama da olakšate život. Pažljivo postupajte sa svojim kolegama i ne tražite pomoć od drugih. Radite ono što najbolje radite – pomozite drugima – i to će ohrabriti druge da podrže vaše napore. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x