DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA IZBEGAVAJU ŠOPING, VAGE IMPULSIVNE REAKCIJE

Rakovi bi danas trebalo da se drže dalje od online prodavnica i šoping centara, Vage da izbegavaju impulsivne reakcije, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 22.09.2022.


OVAN 

Imaćete mnogo sjajnih ideja. Napredujte fizički i mentalno, i dostići ćete svoj cilj i impresionirati nekoga ko može da vam pomogne da poboljšate svoj život ili položaj. Prijavite se za nešto zbog čega se osećate dobro i što pomaže cilju. 

BIK

Preuzmi kontrolu nad svojom srećom i uložite energiju u nešto što ti prija. Lična poboljšanja kako izgledate ili radite svoj posao učiniće da se osećate dobro. Proslavite sa nekim koga volite. 

BLIZANCI 

Prestanite da brinete o drugima i koncentrišite se na svoje aktivnosti. Razmišljajte veliko, ali kada plaćate stvari, tražite povoljnu cenu. Neko kome mislite da možete verovati neće ponuditi dobar savet ili istinu. Proverite informacije pre nego što napravite potez. 

RAK

Stavite novčanik na sigurno mesto. Impulsne kupovine neće vam pomoći. Fokusirajte se na štednju, a ne na trošenje, i bićete mnogo srećniji na kraju dana. Iskoristite svoje vreme da poboljšate svoj izgled ili kućno okruženje. Uradite više a recite manje. 

LAV

Nemojte da mislite da morate da donesete hitnu odluku. Kada ste u nedoumici, odvojite trenutak ili se udaljite od situacije zbog koje se osećate neprijatno. Radite ono što vam se čini ispravnim i ne računajte na druge ako želite da se stvari urade na vaš način. 

DEVICA

Živite u trenutku i birajte da radite stvari koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uključite se u kreativni proces koji podrazumeva fizička poboljšanja kroz ishranu, vežbu i druženje sa ljudima koji u vama izvlače ono najbolje. Romantika je favorizovana. 

VAGA 

Impulsivna akcija će biti skupa. Nemojte davati obećanja ili nemohte obavljati kupovine koje ugrožavaju vašu poziciju. Budite direktni o tome šta ćete doprineti ili donirati, i ne popuštajte, bez obzira na pritisak na koji nailazite. Iskažte svoje želje, možda dobijete to št tražite. 

ŠKORPIJA 

Sistematski pristup osetljivim situacijama sprečiće neželjene promene i poremećaje. Korišćenje vaše intuicije prilikom delegiranja poslova drugima eliminisaće grešku. Neka razgovor bude razigran, ali produktivan. Razviće se neobična interakcija. 

STRELAC

Nastavite sa svojim mislima dok ne dobijete jasnu sliku onoga što sledi. Planiranje i razvoj onoga što želite da vidite pomoći će vam da svoje ideje ostvarite. Držite se svog budžeta i uradite posao sami kad god je to moguće.

JARAC

Pred vama je finansijska promena. Vodite računa o svom zdravlju i nemojte preterano reagovati na ono što drugi rade ili govore. Koncentrišite se na ono što vam je važno i učinite sve što je potrebno da smanjite stres i izbegnete neprijatne situacije ili razgovore. 

VODOLIJA 

Radite ono što vam se dopada i prestanite da brinete o tome šta drugi rade ili misle. Zaštitite svoje interese i budite iskreni o tome kako se osećate. Pozitivna promena u bliskom odnosu će se razviti ako komunicirate. Uložite svoju energiju tamo gde se računa. 

RIBE 

Pokažite svoju nezavisnost. Istupite i razgovarajte o svojim namerama, a dobićete povratne informacije koje će vam pomoći da se prilagodite i krenete dalje sa svojim planovima. Budite oprezni dok putujete i ne rizikujte sa svojim zdravstvenim ili ličnim dokumentima. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x