DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRATE INTUICIJU, DEVICE DA IZBEGAVAJU SVAĐE

Rakovi bi danas trebalo da prate svoju intuiciju, Device da izbegavaju svađe, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 9.09.2022. godine.


OVAN

Ne dozvolite da vam nečiji veliki planovi smetaju. Odmerite prednosti i nedostatke i nemojte se plašiti da uradite svoju stvar ako će vas to približiti vašem cilju. Razmišljajte veliko, ali neka vaši planovi budu jednostavni i ostvarivi. 

BIK 

Promena u početku možda neće biti željna, ali će postojati prednosti koje će vam olakšati sumnje. Pratite svoje srce, verujte svojoj intuiciji i dajte sve od sebe. Strastven pristup svemu što radite će se isplatiti. 

BLIZANCI

Uložite više energije u stvari koje volite da radite i ljudi do kojih vam je najviše stalo. Izbegavajte sukobe sa ljudima koji ne dele vaša uverenja i klonite se protesta i situacija koje mogu izazvati fizičke ili emocionalne neuspehe. 

RAK

Pazite koliko informacija delite. Učite kroz posmatranje; dobićete polugu kada pregovarate ili trampite. Verujte u sebe i idite svojim poslom. Vreme je na vašoj strani, a vaši instinkti su besprekorni. Romantika je favorizovana. 

LAV 

Trošenjem da biste zadovoljili druge nećete kupiti ljubav ili bilo šta drugo čemu se nadate da ćete dobiti. Ponudite istinu i lojalnost i dobićete drugačiji odgovor. Podelite informacije o tome šta pokušavate da postignete i bićete iznenađeni ko doprinosi. 

DEVICA 

Krenite putem koji vas čuva od nevolja i idite u pravcu koji obećava. Usmerite svoju energiju u preciznost, detalje i završetak onoga što započnete. Zaobiđite svakoga ko traži svađu ili pokušava da razbije vaše planove. 

VAGA 

Iskoristite priliku da naučite. Proširivanje uma će dovesti do novih prijateljstava i interesovanja. Postavljajte pitanja i neko će otkriti informacije koje će eliminisati neizvesnost i doneti vam mir. Pogledajte mogućnosti i znajte rizike. 

ŠKORPIJA

Koncentrišite se na to kako izgledate, osećate se i kako se nosite sa situacijama. Ne dozvolite bilo kome da vas nadmudri. Obratite pažnju na to kako predstavljate ono što želite da ponudite. Pokažite saosećanje i razumevanje i dobićete pomoć koja vam je potrebna. Romantika je favorizovana. 

STRELAC

Ne igrajte igrice i ne uplićite se sa ljudima koji koriste emocionalne taktike da bi iskoristili druge. Držeći se onoga što i koga poznajete će vam olakšati čitanje sobe i smišljanje šta dalje. 

JARAC

Ulaganjem u svoje talente privući ćete pažnju i interesovanje za ono čime želite da se bavite. Ne dozvolite da vas bilo ko nagovori da prebrzo preuzmete previše stvari. Mali koraci će dovesti do dugoročnog profita. Lična korist je očigledna. 

VODOLIJA

Držite loptu u igri. Ne dozvolite nikome da vam stane na put ili da vas odvede na krivi put. Promenite ono što ne radi i ostavite sve ostalo na mestu. Ne dozvolite da vaše emocije stoje između vas i onoga što želite. Budite iskreni u pogledu svojih osećanja. 

RIBE

Neka vaši postupci govore umesto vas. Iskazivanje naklonosti će pomoći da se razbiju barijere koje stoje između vas i nečega što želite. Nemojte ulepšavati priču da biste skrenuli pažnju na sebe. Držite se činjenica i steći ćete poštovanje. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x