DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRATE SVOJA OSEĆANJA, DEVICE DA NE BUDU STROGE PREMA SEBI

Rakovi bi danas trebalo da prate sebe i svoja osećanja, Device da ne budu stroge prema sebi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 05.092022.OVAN

Odvojite trenutak da ponovo razmislite o svojim odlukama i razmislite o praktičnom pristupu da biste dobili ono što želite. Preterano reagovanje neće rešiti problem ili vam pomoći da se pomirite sa nečim što ne volite. Budite realni, koristite inteligenciju i održavajte mir.

BIK

Ne usporavajte, vi ste jedan korak ispred, a vreme da idete napred je upravo sada. Uložite svoje srce i dušu u donošenje promena i stvaranje razlike. Ne dozvolite da se pojavi neizvesnost. Pratite šta se oko vas dešava i borite se.

BLIZANCI

Razmišljajte na veliko, delujte u svoje ime i ništa ne prepuštajte slučaju. Prepoznajte šta drugi rade i pohvalite to tamo gde je potrebno, ali nemojte umanjiti ono što vi imate da ponudite. Verujte u svoju inteligenciju i sposobnost da pružite alternative.

RAK

Pratite sebe i svoje osećaje , koncentrišite se na lični rast, ažurirajte svoj imidž i negujte ono što vam je važno. Obratite se nekome koga volite i poštujete i steći ćete uvid u to kako vas drugi doživljavaju. Prepoznajte i koristite svoju imovinu u svoju korist.

LAV

Odvojite trenutak da procenite šta se dešava u vašem životu, a zatim razmotrite svoje mogućnosti. Imate više mogućnosti nego što mislite, a uz tačne informacije možete pretvoriti ono što najbolje radite u nešto unosno. Razgovarajte sa ljudima i pratite.

DEVICA

Prestanite da budete tako strogi prema sebi. Možete bar toliko. Popravite svoj raspored i delegirajte poslove za koje nemate vremena da sami radite. Fokusirajte se na svoje zdravlje i dobrobit. Izaberite inteligenciju umesto fizičkog napora.

VAGA

Izbegavajte emocionalne sukobe. Sagledajte situaciju i potražite alternativne načine da dobijete ono što želite. Ponuda podsticaja će vam pomoći da odagnate teška osećanja i, ako se uključite i učinite nešto dobro ohrabrićete druge da vam pomognu da postignete svoj cilj.

ŠKORPIJA

Ne dozvolite da se emocije umeđaju u ono što želite da postignete. Budite direktni u vezi sa onim što je važno i što treba da se uradi, i ne preskačite ritam dok ne postignete ono što ste nameravali da postignete. Izbegavajte impulsivne kupovine ili pokušaje da kupite ljubav.

STRELAC

Prepoznajte šta drugi rade i pronađite način da upotpunite naporan rad i efikasnost koju su drugi postigli. Vaš doprinos će dovesti do predloga koji će vam pomoći da poboljšate svoj lični i profesionalni život. Fizička akcija će dati rezultate.

JARAC

Mudro birajte reči i izbegavajte svađu sa prijateljima i kolegama. Ne preterujte; proverite informacije koje drugi daju pre nego što ih prosledite. Promena kod kuće će vam podići raspoloženje i usrećiti voljene.

VODOLIJA

Zadržite svoje planove za sebe dok ne ispeglate sve nabore. Bezbedan plan će vam dati samopouzdanje da postavite visoke standarde i podsticaj koji vam je potreban da biste postigli svoj cilj bez oslanjanja na druge. Finansijski dobitak izgleda obećavajuće.

RIBE

Pozovite u pomoć one na koje možete računati. Ono što neko nudi nateraće vas da delite više nego što bi trebalo. Budite dobar slušalac, ali nemojte odavati svoje tajne ili nuditi nešto što će nekome dati prednost.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x