DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA SE USREDSREDE NA SVOJ SAN, STRELČEVI DA BUDU OTVORENI ZA NOVE POČETKE

Vreme je da se Rakovi usredssrede na svoj san, Strelčevi da budu spremni za nove početke, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 04.10.2022.


OVAN 

Okružite se inteligentnim i uslužnim ljudima. Udružite se i vidite koliko možete da postignete. Ne dozvolite da se ljutnja pojavi ako se neko ne slaže. Budite dobar slušalac, ali na kraju uradite ono što vam najbolje odgovara. 

BIK

Ako ne otkrijete svoje mišljenje, prikupićete informacije koje vam mogu pomoći da odlučite šta je najbolje i sa kim je najbolje da sarađujete. Uložite svoju energiju u nešto što vam je važno i učinićete razliku. 

BLIZANCI 

Družite se sa ljudima koji su uzbuđeni zbog postizanja sličnih ciljeva. Skupite glave i uštedećete vreme. Zauzmite agresivnu poziciju u bilo kojoj grupi kojoj se pridružite. Budite vođa, a ne sledbenik. Romantika se podstiče. 

RAK

Neka vam život bude jednostavniji i konkretniji. Prepuštanje će vas sputavati. Usredsredite se na svoj san i koristite ono sa čime morate da radite da biste stigli tamo gde želite. Nemojte pozajmljivati od drugih i ne pristajati na nešto čime ne želite da se bavite. 

LAV 

Razmislite dvaput pre nego što napravite korak. Predlozi će biti bolji za osobu koja nudi savet nego za vas. Obratite dužnu pažnju i uradite ono što je izvodljivo. Upoznajte svoju publiku, svoj cilj i kako da dobijete ono što želite. 

DEVICA 

Uključite se u nešto što može da otvori vrata. Uspostavite nove veze, uključite se u nešto što vas zanima i naučite nešto novo. Stalan tempo, puno razgovora i partnerstva sa nekim željnim koliko i vi ćete se isplatiti. 


VAGA

Jednostavna promena može da promeni način na koji živite i radite. Pogledajte varijable i razmislite šta možete da uradite da biste prilagodili svoje planove kako biste osigurali da sve teče glatko. Potražite alternative i sve će doći na svoje mesto. 5 zvezdica

ŠKORPIJA 

Komunicirajte, razgovarajte o svojim zabrinutostima, proverite raspored i razmišljajte o sledećem potezu. Prihvatite život, pretvorite svoj životni prostor u svoj zamak i zabavite ljude koji vas teraju na razmišljanje. Ne plašite se promena. 

STRELAC

Koncentrišite se na finansijske dobitke. Uradite nešto lepo za nekoga koga želite da impresionirate. Podelite svoje dugoročne planove i postavite vremensku liniju kako biste pomogli da se stvari pokreću u pravcu koji poboljšava vaš život. Budite spremni i otvororeni za nove početke.

JARAC

Čuvajte svoje emocije podalje od stvari koje se tiču posla ili finansija. Budite razumni u pogledu kupovine i onoga što ste spremni da preduzmete da biste napredovali. Promena je neophodna, ali mora biti vredna truda. Radite samo ono što je neophodno. 


VODOLIJA 

Uložite vreme i novac u sebe. Ažurirajte svoj izgled i način na koji radite stvari. Uključite bolju tehnologiju ili najnoviji gedžet koji će vam pružiti prednost koja vam je potrebna da nadmašite svaku konkurenciju na koju naiđete. Ugovori izgledaju dobro. 

RIBE

Svoje misli i mišljenja zadržite za sebe i izbeći ćete svađu sa nekim ko ne deli vaša osećanja. Uložite svoju energiju u svoj dom, porodicu i ljubav sa nekim koga smatrate posebnim. Partnerstvo i zajednički troškovi će vam dati veću finansijsku slobodu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x