DNEVNI HOROSKOP: RAKOVIMA STIŽU POZITIVNE VESTI, VAGE ĆE MORATI DA KONTROLIŠU EMOCIJE

Pred Rakovima je dan u kome mogu da očekuju pozitivne promene, Vage će morati da kontrolišu emocije, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 06.05.2022.

OVAN

Držite se blizu kuće i ne čuvajte lične stvari. Uložite svoju energiju u bolje životne aranžmane i smanjite stres. Koristite iskustvo i znanje da biste prevazišli zamke na koje nailazite. Budite dobar slušalac i ostanite ispred konkurencije. 

BIK

Vreme provedeno sa prijateljem, rođakom ili kolegama otkriće osetljive informacije koje će razjasniti neke od neizvesnosti sa kojima se suočavate u vezi sa svojim životnim stilom. Procenite šta želite dalje. Fizička poboljšanja i zdrav način života će vam dati energiju.

BLIZANCI

Naporan rad će se isplatiti. Usredsredite se na dostignuća i nastavite sa pozitivnim stavom i izvodljivim planom. Prestanite da brinete o tome šta drugi rade ili misle; idite putem koji za vas ima smisla. Romantika će poboljšati vaš život.

RAK

Usmerite svoju energiju u prilike i nastavite dok ne budete zadovoljni onim što ste postigli. Potražite solidna ulaganja koja će vam pružiti finansijsku sigurnost neophodnu da se smirite. Pozitivna promena vam je na putu. 

LAV

Razgovarajte dok ne postignete dogovor koji ne ugrožava vaše vreme, novac ili reputaciju. Prijateljski stav će vam dati prednost kada se suočite sa teškim situacijama i ljudima koji vas pritiskaju da prihvatite promenu koju ne želite da napravite.

DEVICA

Uključite se i uradite svoj deo. Predlozi koje date i promene koje unosite imaće trajni efekat. Uradite sve što je potrebno da napredujete. Zajedničko preduzeće će se poboljšati ako delite plan koji nudi jednake mogućnosti. 

VAGA

Kontrolišite svoje emocije. Koncentrišite se na dugoročne efekte. Pronađite svrhu u onome što radite, i to će vam dati mir i olakšati vam da kažete ne ponudama koje vas iskušavaju iz pogrešnog razloga. 

ŠKORPIJA 

Dajte sve od sebe, i dobićete nagradu. Umrežite se, uključite se u događaje i budite otvoreni za predloge. Informacije koje prikupite daće uvid u investiciju sa potencijalom. Društveni događaj ili ponovno okupljanje dovešće do uzbudljivog susreta. 

STRELAC 

Držite svoje finansijske stvari pod kontrolom. Ne rizikujte i ne delite troškove. Vodite računa o svojim obavezama i fokusirajte se na bitne stvari. Izbrišite svoju listu obaveza koju ste sami sebi nametnuli bez razloga, uradite ono zaista bitno i uživaćete u miru i razgovoru sa prijateljima i porodicom. 

JARAC

Koristite maštu i podelite svoje ideje i namere. Privući ćete zarobljenu publiku. Ne rizikujte svojim zdravljem ili fizičkim blagostanjem. Zaštitite se od povreda. Promena kod kuće će vam podići raspoloženje. 

VODOLIJA 

Usporite, uživajte u trenutku i opustite se u okvirima svog doma. Odvajanje vremena za podmlađivanje takođe će podstaći jasnoću u vezi sa vašim sledećim potezom. Formulišite plan i osećaćete se dobro. Romantika je danas u među vašim zvezdama.

RIBE

Znate šta drugi očekuju od vas... Ostavite posao iza sebe bez prigovora i pređite na ugodnije situacije i razonode. Izlazak i isprobavanje nečeg novog i uzbudljivog stimulisaće telo, um i dušu. Izrazite svoja osećanja.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x