DNEVNI HOROSKOP: RIBE DA BIRAJU REČI, ŠKORPIJE DA SLEDE SVOJE IDEJE

Pred Ribama je dan u kome će morati da biraju reči, Škorpije će dobiti sjajne ideje koje bi trebalo da slede,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 18.05.2022.

OVAN

Čuvajte svoja osećanja za sebe. Problem će isplivati na površinu ako preterate. Odmerite svoje vreme i upotrebite svoje alate, veštine i iskustvo da vam pomognu da stignete na odredište. Događaj, putovanje ili obrazovna potraga doneće dobre rezultate. 

BIK 

vodite računa o detaljima samostalno. Ako dozvolite nekome da se meša u vaše stvari, bićete razočarani ishodom. Analiza će vam pomoći da stavite stvari u perspektivu i donesete odluke koje će vam pomoći. Biće zabeleženo kako se nosite sa odgovornostima. 

BLIZANCI

Neko će vas iskoristiti ako ne budete oprezni. Znajte kada da kažete ne i odstupite od bilo koga ko koristi emocionalne taktike da vas nagovori na nešto  dugoročno. Stavite svoje odgovornosti na prvo mesto da biste ublažili stres. 

RAK 

Iskoristite svoju hrabrost i izdržljivost. Učite u hodu, i napravite čin koje drugi pamte. Inovativni pristup vašim odgovornostima će se pozitivno promeniti, samo vodite računa da ne ugrozite zdravlje. 

LAV

Preterano reagovanje će izazvati revolt drugih. Nemojte birati ili menjati nešto iz pogrešnog razloga. Tvrdoglav stav će ne vodi nikuda. Najbolji način da uradite stvari je da ih uradite sami ili da ponudite ozbiljan podsticaj drugima.

DEVICA 

Neka život bude jednostavan i držite se budžeta. Imate mnogo toga da dobijete ako se prilagodite svetu oko sebe i maksimalno iskoristite ono što imate. Ne podležite pritisku ili emocionalnoj manipulaciji. Recite ne čudnim zahtevima. 

VAGA

Pazite šta želite kada se bavite stvarima u kući. Nesuglasice će vas ostaviti u haosu. Dajte sve od sebe da brzo rešite probleme i praktikujte ljubaznost i obzirnost. Inteligentan pristup pomaganju drugima je ono što vam je potrebno. Izaberite pozitivnost umesto negativnosti. 

ŠKORPIJA

Smislićete dobre ideje, a vaša snalažljivost će vas dovesti do kruga pobednika. Uživajte u slavi i uživajte u trenutku. Deljenje svoje radosti i sreće sa drugima ohrabriće čvrst i ujedinjen front. Promena počinje sa vama. 

STRELAC

Praktičnost će pobediti, zato nemojte rizikovati i verovati svemu što čujete. Pazite na nekoga ko ima tendenciju da preteruje. Posvetite svoju dužnu pažnju sebi i sagledajte emocionalne, fizičke i finansijske troškove pre nego što prihvatite ponudu. 

JARAC

Jednostavan, skroman stav odvešće vas dalje od rizičnih poduhvata. Pogledajte logistiku bilo čije ponude ili situacije pre nego što napravite potez. Uložite više vremena i truda u svoj dom i porodicu i ono što će podstaći zajedništvo. 

VODOLIJA

Verujte činjenicama, a ne onome što neko želi da verujete. Naglasite svoje zdravlje i fizičko blagostanje. Zdrava ishrana i fitnes rutina će izgraditi samopouzdanje i hrabrost da stojite na svom terenu i sledite svoje snove. Romantika je favorizovana. 

RIBE

Držite se istine i izbegavajte da vas ispituju. Nemojte se mešati u nečiji plan ili u aktivnosti koje mogu da dovedu do preteranog uživanja ili grešaka. Mudro birajte reči kako biste izbegli probleme sa institucijama ili vladinim agencijama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x