DNEVNI HOROSKOP: SJAJAN DAN ZA RAKOVE, TURBULENTAN ZA RIBE

Pred Rakovima je sjajan dan, pred Ribama dan turbulencije ali i romanse, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.11.2022.OVAN

Bićete dobrodošli u svakoj grupi ili organizaciji kojoj se pridružite. Medjutim, sposobnost da završite stvari, bez obzira na iskušenje ili protivljenje, dovešće vas u kritičnu poziciju. Radite ono što najbolje radite, a ostalo će doći na svoje mesto.

BIK

Budite tajnoviti u vezi sa svojim planovima dok sve ne bude spremno. Neko će želeti da vam ukrade ideju ili da vas iskoristi. Primetićete ovu nameru ukoliko budete fokusirani i stvari će se završiti dobro po vas.

BLIZANCI

Radite ono što najbolje radite. Zanemarite šta drugi rade i koncentrišite se na ono što pokušavate da postignete. Ne dozvolite da vas neko izbaci sa kursa ili da se igrate sa vama. Stalan tempo i čvrst plan će vam pomoći da uspete

RAK

Odaberite da živite san i radite ono što vas čini srećnim. Kreativan izlaz ili uključivanje u nešto što vas se tiče ispoljiće vašu strast da napravite razliku. Promena počinje sa vama. Lična korist je na dohvat ruke.

LAV

Odgovoran stav će se isplatiti i dati vam snagu i slobodu da postignete svoj cilj. Ne dozvolite da vam smeta ono što drugi rade ili govore. Završite ono što ste započeli, ispunite svoja obećanja i zaštitite svoju reputaciju.

DEVICA

Obratite se prijateljima, rođacima i kopegama i dobićete mnogo zanimljivih ideja koje će vam pomoći da napredujete. Rad u timu se može suočiti sa nekim neskladom, ali biće lako postići uspeh kada ustanovite ko šta radi.

VAGA

Izlazak i kretanje će vam podići raspoloženje i podstaći vas da se uključite u aktivnosti koje su kreativne ili porodične. Promena sredine će biti prosvetljujuća, a obrazovne aktivnosti će predstavljati nove mogućnosti.

ŠKORPIJA

Računajte na probleme sa tehnikom i automobilima.
Potražite alternativne načine da nadoknadite svaki zastoj ili neprijatnost sa kojom se suočavate. Rezervni plan će vam pomoći da ostanete na pravom putu i ​​zadržite prednost u konkurentskoj situaciji.


STRELAC

Ostanite fokusirani. Ne prihvatajte “ne” kao odgovor i ne odustajte od svojih snova. Iskoristite sve svoje resurse da dodjete do informacije koje će vam dati prednost kada imate posla sa sumnjivim osobama. Ne dozvolite da vas šarm ili nečije skupo odelo prevare.

JARAC

Nemojte biti previše željni da primenite promene. Pažljivo proučite situacije pre nego što reagujete. Potražite put koji nudi nešto jedinstveno ili pokreće vašu maštu. Promena kod kuće će vam pružiti olakšanje i pomoći vam da pronađete opcije vezane za posao i vraćanje dugova

VODOLIJA

Pazite šta se dešava oko vas. Ne dozvolite da vas promene koje primenjuju drugi nateraju da se ih slepo pratite . Vreme je na vašoj strani, a zauzimanje stava i strpljenje će vas poštedeti gubitka. Koncentrišite se na zdravlje, kondiciju i očuvanje mira

RIBE

Ne dozvolite da bes savlada. Pregledajte svoja ulaganja, upravljanje novcem i ugovore da biste potvrdili da je sve ažurirano. Ako morata da progutate žabe krenite sa najvećom. Neočekivana promena će vam pomoći. Ljubav i romansa su u zvezdama.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x