DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA GOVORE ISTINU, RIBE DA IZBEGAVAJU SVAĐE

Vage bi danas trebalo čvrsto da se drže istine, Ribe da izbegavaju svađe, a šta vama poručuje zvezde proverite u horoskopu za 10.09.2022. godine


OVAN 

Imaćete mnogo dobrih ideja, ali pre nego što obećate da ćete svoje namere izvršiti, uverite se da su one izvodljive. Velika energija, praktična pomoć i dobro osmišljen plan pomoći će vam da napravite razliku i donesete promene. 

BIK 

Odvojite trenutak da razmislite o posledicama pre nego što podelite osetljive informacije. Obratite pažnju na to ko vas sluša i kako vaše reči utiču na one koji vas vole i poštujuete. Promena počinje sa vama; dajte dobar primer.

BLIZANCI 

Disciplina će biti vaš najbolji izbor ako želite da napredujete. Ostanite fokusirani na to da završite ono što ste započeli pre nego što napravite pauzu. Nemojte biti iskušeni ili prevareni od strane nekoga ko pokušava da vas odvede na krivi put ili da vas nadmudri. Budite inteligentni i direktni. 

RAK

Odvojite vreme, upotrebite maštu i sprovedite svoje planove. Promene koje napravite će vam pomoći da se izdvojite. Budite hrabri i verujte svojim instinktima da će vas odvesti u pravom smeru. Ljubav i romansa će poboljšati vaš lični život. 

LAV 

Direktni razgovori će dovesti do akcije. Prepoznajte promene koje se dešavaju i iskoristite svaku priliku da uključite ono što otkrijete u svoj raspored ili kako koristite svoje veštine. Verujte u ono što znate i nikada ne prestajte da učite. 

DEVICA

Ništa ne prepuštajte slučaju. Eksplicitna uputstva će ublažiti greške i nezgode. Ne ugrožavajte svoje zdravlje, bogatstvo ili reputaciju. Koristite svoju inteligenciju da stvari obavite kako treba i na vreme. Podstiče se samousavršavanje, a romansa će poboljšati vaš lični život


VAGA

Gurajte napred sa entuzijazmom i hrabrošću. Govorite istinu i borite se za svoja prava. Razmislite šta možete da doprinesete i kako možete napraviti razliku. Otvoreni dijalog će vam pomoći da dobijete odobrenje, poštovanje i praktičnu pomoć. 

ŠKORPIJA

Uključite se u nešto što vas pokreće. Kreativni projekat će vas podstaći da razvijate i usavršavate nove veštine. Promena načina na koji plasirate ono što imate da ponudite doneće profit koji će povećati vaš životni standard. 

STRELAC

Suočite se sa činjenicama, budite realni, održavajte integritet i živite po pravilima. Ne ulazite u bitku oko nečega što ne možete promeniti. Zaštitite svoj dom, imovinu i porodicu od nepredvidivih pojedinaca koji pokušavaju da vas iskoriste. Izaberite iskrenost i inteligenciju umesto haosa. 

JARAC

Investirajte u nešto u šta verujete i presložite tako da nešto uštedite. Napravite promene kod kuće koje će vam smanjiti troškove i smiriti vaš životni stil. Romantika će poboljšati vaš lični život. 

VODOLIJA 

Disciplina i naporan rad će vam doneti pogodnosti koje tražite i pomoći vam da postavite zdrav finansijski obrazac koji podstiče priliku za vas i vaše najmilije. Investiciona prilika će biti bolja nego što se očekivalo. 

RIBE

Ne verujte nikome ko koristi emocionalnu manipulaciju. Okrenite se i idite  od bilo koga ko se svađa ili pokušava da vas primora da uradite nešto što ne želite. Koncentrišite se na samousavršavanje, pozitivne odnose i deljenje svog života sa nekim koga volite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x