DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA NE DAJU NEREALNA OBEĆANJA, VODOLIJE DA IZBEGAVAJU SKANDALE

Vage bi danas trebalo da izbegavaju da daju nerealna obećanja, Vodolije da izbegavaju skandale, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.10.2022.


OVAN

Pratite novac i ne dozvolite da vas bilo ko nagovori na nešto što vam ne treba ili ne želite. Iskoristite svoju inteligenciju da osmislite plan za uštedu novca.

BIK

Pažljivo sa gotovinom. Emocionalna potrošnja neće učiniti da se osećate bolje kada dug raste. Pohađajte kurs upravljanja novcem ili pronađite način da smanjite troškove i ublažite stres. Obratite pažnju na svoje zdravlje i dobrobit.

BLIZANCI

Usmerite svoju energiju i entuzijazam u nešto konstruktivno. Ne gubite vreme da se mučite oko nečega što ne možete da promenite. Povedite računa o nedovršenim poslovima pre nego što pređete na nešto prijatnije.

RAK

Usredsredite napore na svoj rad. Isplate osiguranja, poreske olakšice ili obična sreća čine ovaj dan sjajnim.. Iskoristite svoj šarm, ali nemojte potpisivati ili pristajati na bilo šta. Ne otkrivajte tajne informacije.

LAV

Novo prijateljstvo može biti trajno i podržavajuće. I nemojte se iznenaditi ako se stari prijatelj ispostavi da je nešto više! Dobro ćete sarađivati sa grupama i institucijama. Preporučljivo je da budete kreativni, romantični i da pokušate da odbacite regresivne stavove.

DEVICA

Ne dozvolite da se savijate pod pritiskom. Iskoristite svoj šarm i nagon da završite stvari i dobijete podršku. Idite za svojim ciljevima i ne plašite se da tražite pomoć. Vreme je da stavite svoje karte na sto i odredite svoje ciljeve i prioritete

VAGA

Disharmonija kod kuće je stresna. Izbegavajte davanje nerealnih obećanja. Romantične veze treba da se stabilizuju. Dramatične akcije večeras mogu da vam promene život. Možda ćete danas dobiti lidersku ili odgovornu poziciju

ŠKORPIJA

Budite deo rešenja, a ne problema. Ustanite i budite glasni i jasni, izrazite svoje mišljenje i budite ti koji će napraviti razliku. Rešite dugove i druge probleme koji vas vuku na dole. Prilagodite sebe da bi vam život bio lakši i pristupačniji.

STRELAC

Nastavite ka svom cilju, bez obzira na iskušenje ili mešanje. Ne dozvolite nekome da vas prevari lažnim informacijama. Podelite svoje dileme sa onima koje poznajete i kojima verujete.

JARAC

Zadržite misli za sebe dok ne budete imali sve činjenice. Ulazak u svađu neće ništa rešiti. Uradite nešto što vam donosi radost. Podstiče se promena kod kuće koja dodaje udobnost ili efikasnost. Izjavite svoju ljubav nekom posebnom.

VODOLIJA

Držite se činjenica i rasvetlite situaciju koja vam je neprijatna. Izbegavajte mesta koja ugrožavaju vaše zdravlje ili radite stvari koje mogu dovesti do povrede. Ne dozvolite da vas neko natera na nešto skandalozno.

RIBE

Ne dozvolite da bes ispliva na površinu. Sačekajte svoje vreme, vodite beleške i proverite činjenice pre nego što se suočite sa nekim ko traži svađu. Obratite više pažnje na lični rast i brinete o novcu.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x