DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA SE OSLOBODE NEPOTREBNIH STVARI, STRELČEVI DA NAPRAVE PLAN

Vage bi danas trebalo da se oslobode nepotrebnih stvari, Strelčevima će ishod dana zavisiti od toga da li su napravili jasan plan i da li ga se drže, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.09.2022.


OVAN

Preciznost i detalji se računaju i činiće razliku kada se nosite sa situacijama koje utiču na to kako živite, rukujete novcem ili radite stvari koje utiču na vaše odnose sa ljudima koji su vam najvažniji. Završite ono što ste započeli. 

BIK 

Procenite protiv čega i sa kim se borite pre nego što povučete potez. Znanje je moć kada imate posla sa nekim ko je agresivan ili ima nameru da nadmaši svaki vaš potez. Zaštitite svoje zdravlje, bogatstvo i emocionalno blagostanje od spoljnih uticaja. 

BLIZANCI

Prestanite da brinete. Fokusirajte se na ono što je važno. Razgovarajte o mogućnostima i onome što imate da ponudite. Proširite svoja interesovanja, prijateljstva i veštine kako biste bili sigurni da možete da se nosite sa svakim izazovom koji stoji između vas i onoga što želite da postignete. 

RAK

Hodajte i ne osvrćite se. Prestanite da brinete o tome šta drugi rade; lakše ćete doći do cilja u rekordnom roku. Ne dozvolite bilo kome da vas zadrži ili gurne u kompromitujućem pravcu. 


LAV

Koristite obaveštajne podatke za praćenje situacija. Čuvajte svoje emocije van jednačine kada imate posla sa prijateljima, rođacima ili supružnicima. Nadgledajte mogućnosti, ali nemojte započinjati nešto što ne možete da završite. Sedite čvrsto umesto da pravite upitna prilagođavanja. Budite direktni u vezi sa svojim osećanjima posebno sa osobama do kojih vam je stalo da ih zadržite.

DEVICA

Ne dozvolite da vas bilo ko iskoristi. Ponudite samo ono što je ljudski moguće i bez žaljenja se bavite svojim poslom. Uključite se u projekte i obrazovne aktivnosti koje vam pomažu da napredujete. Disciplina će dovesti do mogućnosti i novih prijateljstava. 

VAGA

Pridržavanje rasporeda olakšaće život; ako se zamarate ili ignorišete šta treba da uradite, zaostajaćete i suočićete se sa kritikom. Što jednostavnije, to bolje. Bcite  ili poklonite ono što vam više nije potrebno.

ŠKORPIJA 

Obratite pažnju na detalje i potrudite se da ugodite ljudima koje želite da impresionirate. Gest privrženosti će podstaći razgovore o dugoročnim planovima i promenama koje će vaš život učiniti prijatnijim. Ne dozvolite da vas neizvesnost sputava. 

STRELAC

Sastavite spisak i nemojte se zaustavljati dok ne završite sve svoje zadatke. Planirajte da uradite nešto zabavno sa nekim koga volite, što će dovesti do razgovora i predloga za poboljšanje vaše životne situacije. Romantika je favorizovana. 

JARAC 

Nemojte da trošite svoju energiju na nešto što vas ne zanima. Fokusirajte se na uštedu, a ne na trošenje i na to da budete dobar slušalac. Neko će ponuditi da se uključi i pomogne, ali pre nego što prihvatite, uverite se da nema nikakvih obaveza.

VODOLIJA

Ograničite koliko trošite i šta naručujete. Trenutna sreća zbog neke materijalne stvari brzo će proći, a zaista van ne treba rupa u budžetu. Razmislite o stvarima i okružite se pojedincima koji imaju nešto da ponude. Ljubav i romansa su istaknuti. 

RIBE

Rešićete  novčani problem  koristeći svoju maštu. Smislite rešenje koje nudi uvid u to kako možete da poboljšate svoje prihode bez gubljenja slobodnog vremena. Razmišljajte veliko, ali se držite osnova. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x