DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA JARČEVI KAŽU "NE", RAKOVI DA OTVORE SVOJ UM

Pred Jarčevima  je dan u kome moraju da kažu "ne", pred Rakovima pravi dan da otvore svoj um,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.05.2022.

OVAN

Budite pozitivni, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Emocionalna situacija će eskalirati ako postanete emotivni ili se ponašate ishitreno. Razmotrite svoj cilj i šta je potrebno da biste uspeli. Način na koji postupate sa novcem i vršnjaci će uticati na ono što će se sledeće desiti. 

BIK

Nedozvolite bilo kome da ograniči ono što možete da uradite ili da zahtevate vaše vreme. Ne durite se ako stvari ne idu kako treba; izaberite alternativni put i krenite dalje. Ponašajte se na osnovu svoje inteligencije, a ne na osnovu svojih emocija, i izbeći ćete svađu. 

BLIZANCI

Dajte sve od sebe da se slažete bez ugrožavanja svog integriteta, položaja ili reputacije. Izbegavajte sukobe tako što ćete se udaljiti od sumnjivih situacija. Provedite više vremena radeći ono što može da napravi razliku, a manje vremena dopuštajući drugima da vas iskoriste. 

RAK

Možete biti druželjubivi, ali do mere  da se ne dovedete u opasnost. Pristupite projektima i odgovornostima otvorenog uma i pretvorite neke od svojih jedinstvenih ideja u nešto opipljivo. Ljubazan gest će dovesti do pozitivnih povratnih informacija.

LAV

Nepotrebne promene će koštati mnogo. Tražite jednostavnost i umerenost u svemu što radite i bićete zadovoljni rezultatom. Lični rast i zdrav stav pomoći će vam da privučete ljude koji imaju nešto vredno da ponude. Romantika je u vašim zvezdama.

DEVICA

Na vama je da donesete promene ako to želite. Dajte prioritet svojoj listi obaveza i nemojte stati dok ne budete zadovoljni ishodom. Jedinstven pristup staroj ideji ili metodu će ojačati vaš karakter i talenat. 

VAGA

Posvetite više vremena, a ne novca, vrednom cilju ili nečemu čime želite da se bavite. Ljubazan gest će vam pomoći da dobijete usluge. Izazov kod kuće će se okrenuti u vašu korist ako date pozitivne predloge za poboljšanje vašeg životnog uređenja.

ŠKORPIJA

Provodite vreme sa ljudima koji vam podižu raspoloženje, a ne srušavaju. Odbacite sve koji pokušavaju da prebace svoje obaveze na vas. Proširite svoja interesovanja i potražite znanja koja vam mogu pomoći da se istaknete. Težite jednakosti i radite ka cilju koji vam donosi radost. 

STRELAC 

Nemojte prebrzo da se bavite nečim novim, a da ne istražite o čemu se radi. Uložite više truda u lične i kućne stvari kojima je potrebno prilagođavanje. Upotrebite svoju inteligenciju i zaobilazan nežan put da biste dobili ono što želite.

JARAC

Vodite računa o sebi i onima koje volite. Recite ne manipulativnim pojedincima koji pokušavaju da vas iskoriste. Napravite poboljšanja u kući koja će vas podstaći da bolje vodite računa o svom zdravlju i dobrobiti. 

VODOLIJA

Ne dozvolite da emocije diktiraju šta ćete reći. Budite pažljivi i sa razumevanjem kada imate posla sa drugima. Potražite suptilne načine da poboljšate svoj posao ili obavljate svakodnevne obaveze. Držite se onoga što vam najbolje odgovara. 

RIBE

Odvojite trenutak za razmišljanje. Ako postupate na osnovu pretpostavke, na kraju ćete požaliti. Usredsredite se na ono što možete učiniti da ugodite voljenima i učinite sebe srećnim. U skladu sa tim žonglirajte svojim vremenom i osećaćete se zadovoljnim sa onim što ste postigli.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x