DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA SE VAGE I VODOLIJE ORGANIZUJU, OVNOVIMA SE TRUD ISPLAĆUJE

Pred Vagama i Vodlijama  je dan u kome bi trebalo da se organizuju i planiraju kako bi se oslobodili stresa i krenuli napred, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 30.04.2022.


OVAN

Rad koji ste uložili isplatiće vam se. Ne odustajte od nečega ili nekoga koga volite. Pogledajte situacije sa kojima se suočavate iznutra i naći ćete način da ih pretvorite u svoje potrebe. Pratite svoj tok.

BIK 

Znate kako se igra, pravila su na snazi, a rezultat je jasan. Postavite noge čvrsto na tlo i nastavite sa snagom i hrabrošću. Vi imate kontrolu, a odluke koje donosite će odrediti vaš uspeh. 


BLIZANCI

Prisustvovanje ponovnom okupljanju ili posezanje za nekim iz prošlosti će izazvati pomešana osećanja. Iskreno procenite situacije.  Budite dobar slušalac, ali nemojte se ustručavati da dovedete u pitanje nešto što zvuči sumnjivo. 

RAK

Zauzmite se više za ono što  želite. Budite kreativni i pokažite svoju strast za izvrsnošću. Energičan raspored će vas navesti da izgledate i osećate se najbolje. Ostavite dobar utisak i prilika će se pojaviti. Romantika je u porastu.

LAV 

Razmislite pre nego što povučete potez. Ne pokušavajte da idete u korak sa drugima ili da kopirate ono što neko radi. Obratite više pažnje na učenje, pomaganje drugima i umereni i miran način života. Uklonite tugu radeći ono što vas čini srećnim.

DEVICA

Glas razuma će podstaći donošenje ispravne odluke. Promena će vam dati nešto o čemu razmišljate i razvijate se. Izađite i družite se i to će izazvati vaše interesovanje za nešto što podstiče lični rast. 

VAGA

Dajte prednost novcu, zdravlju i ugovorima. Organizujte dokumente i olakšajte svoj um. Razgovarajte sa stručnjakom ako vas nešto zbuni. Kurs koji vam pomaže da promenite način na koji upravljate svojim novcem doneće promene u načinu života kako bi odgovarao vašem budžetu.

ŠKORPIJA

Preispitajte odnose i gravitirajte prema ljudima koji dele vaša osećanja. Udaljite se od negativnosti i prepreka. Iskoristite svoju maštu i razvićete plan koji će vas ohrabriti da učinite svoj život boljim. Romantika je naglašena

STRELAC

Ne dozvolite da vas ono što drugi rade ili govore uznemiri ili izazove bes i frustraciju. Fokusirajte se na sebe, svoje potrebe i kako želite da idete napred. Ne možete promeniti druge, ali možete promeniti sebe i svoj život.  

JARAC

Uložite svoju energiju tamo gde je važno i bićete zadovoljni rezultatima. Napravite promene koje će naterati druge da se angažuju u progresivnim idejama koje će koristiti svima kod kuće i u vašoj zajednici. Uživajte u odmoru sa nekim koga volite.

VODOLIJA

Pokažite disciplinu, i ne popuštajte nečijim hirovima. Osećaćete se mnogo bolje ako završite ono što ste započeli. Sastavite listu obaveza i to će vas osloboditi stresa. Plan je važan

RIBE

Vaša energija i sposobnost da vidite stvari onakve kakve jesu pomoći će vam da završite stvari. Pozitivna promena ili nadogradnja koju napravite poboljšaće vaš život i ohrabriti voljene da podrže vaše napore. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x