NEDELJNI HOROSKOP 01.05-08.05.2022: JARČEVI KONAČNO CENE MALE STVARI, OVNOVI POSTAJU GLAMUROZNI

Ova nedelja je nedelja u kojoj će Jarčevi konačno ceniti male stvari, a Ovnovi postati glamurozni, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 01.05.- 08.05.2022.


OVAN

Ljubavna planeta Venera prelazi u vaš znak 2. maja podstičući vas da poboljšate svoju igru lepote i glamura. Ako ste razmišljali o velikoj promeni vaše kose (možda nekim crvenim pramenovima?) ili promeni u vašoj garderobi, sada je vreme da date smelu izjavu. Muškarci, vreme je za jake boje i eventualnu nadogradnju kose. Tokom narednih nekoliko nedelja, Jupiter i Mars takođe ulaze u vaš znak, tako da je ovo samo uvertira u produženi period vašeg dolaska u svoj vrhunac.

BIK

Koliko god vam je nestabilnost ovog trenutka super neprijatna, toliko učite o tome ko ste zaista. Kako se vaš osećaj za sebe širi, tako se povećavaju i vaše mogućnosti. Sunce se susreće sa Uranom 5 maja, gurajući vas da se zalažete za sebe ili člana porodice koji se suočava sa nedaćama. Zastrašujuće je govoriti šta mislite, probajte da izazovete uzbunu, ali prisiljavanje sebe iz zone udobnosti vodi do neprocenjivog rasta.

BLIZANCI

Ova nedelja donosi mnogo lepih prilika za povezivanje sa prijateljima i kolegama. Prolećna društvena sezona počinje sa praskom, a vaše veštine umrežavanja su na vrhuncu. Dok Merkur povezuje Veneru 6.maja, dobijate posebno slatku pozivnicu od prijatelja, podsećajući vas da, iako to možete sami, mnogo je bolje imati podršku u zajednici. Obilje prijateljstva je tema koja se nastavlja tokom ostatka proleća, tako da uživajte u ovim blagoslovima kako dolaze.

RAK

Venera ulazi u Ovna i vaš sektor karijere 2. maja pozdravljajući period povećane vidljivosti. Osećate se sveže inspirisanim u svojoj trenutnoj kompaniji, ali ste spremni i za nove prilike za karijeru. Ovonedeljni aspekti podrške vam omogućavaju da spojite mnoge radne delove zajedno dok planirate svoj sledeći korak. Petog maja, možda ćete dobiti pauzu kada vam prijatelj pomogne sa zajmom ili vas uputi na ponudu za posao koja bi povećala vaš novac.

LAV

Izazovi na poslu, ili sa nekim ko radi za vas, dostigli su tačku preloma tokom prošlonedeljnog pomračenja Sunca 30. aprila Sada je zadatak da shvatimo kako da idemo napred bez daljeg narušavanja ničijeg ega. Dok se sunce susreće sa inovativnim Uranom 5.maja  pronađite hrabrost da prihvatite put koji ste izabrali, čak i ako je to onaj za koji svi vaši prijatelji i porodica ne misle da je najbolji za vas. Promena je jedina konstanta ovih dana, a ne prihvatiti to znači biti ostavljen.

DEVICA

Bez obzira da li planirate neka zajednička ulaganja sa svojim supružnikom, izjednačavate svoje preduzetničke poduhvate sa poslovnim partnerom ili tražite uputstva da se izvučete iz dugova, ova nedelja nudi aspekte podrške kako biste mogli da radite na rešenjima. Prilika u poslednjem trenutku za pozajmicu ili finansijsku olakšicu dolazi kada se Merkur poveže sa Venerom 6.maja, ali morate brzo da delujete ako želite da to iskoristite. Iako postoji mnogo zbunjujućih informacija koje treba sortirati, nagrada je vredna trošenja energije.

VAGA

Vaša vladajuća planeta Venera prelazi u Ovna 2. maja inspirišući hrabar – usudićemo se da kažemo agresivan – pristup ljubavi. Iako obično čekate da vas neko drugi progoni, sada ste vi ti šaljete DM i flertujete. Ovaj pristup šokira neke bliske prijatelje i porodicu koji izgleda više vole kada se ponašate skromno. Zašto slušati kritike kada je mnogo zabavnije istraživati svoju divlju stranu?

ŠKORPIJA

Nakon što je prošlonedeljno pomračenje Sunca u Biku donelo neke neočekivane razvoje u vašim odnosima, otkrića i dalje dolaze dok se sunce susreće sa Uranom 5. maja. U redu je  što ste tek nedavno shvatili šta  je ono što želite. Sutra biste mogli poželeti nešto drugačije. Ono što je važno je da se sastajete sa ljubavnicima koji vas podećaju zašto ste živi. Njima posvetite pažnju, ako ih izgubite, vratićete se u fazu besmisla. Prelomite.

STRELAC

Sa Venerom koja ulazi u vaš romantični sektor, a vaša vladajuća planeta Jupiter provodi svoju poslednju nedelju u vašem kućnom sektoru. . Imali ste priliku da proširite svoju ideju o domu  od decembra, a sada zaista možete uživati u načinima na koje ste nadogradili svoj prostor. Vaš život u vezi uskoro će postati veoma uzbudljiv i verovatno buran, pa uživajte u mirnijim trenucima dok još možete.

JARAC

Ulepšavanje kuće je u toku jer slatka Venera ulazi u vaš kućni sektor 2. MAJA. Bez obzira da li sadite baštu, postavljate police tako da možete pravilno da skladištite svoje flaše sa alkoholom ili konačno instalirate taj bide, ova poboljšanja u kući donose vam mnogo radosti. Ovo je nedelja kada cenite sve male načine na koje možete da doživite užitak.

VODOLIJA

Kako se sunce susreće sa Uranom u vašem kućnom sektoru 5.maja, možda ćete dobiti neočekivanu tehnološku nadogradnju za vaš životni prostor. Iako ova poboljšanja možda nisu velika stvar za nekog drugog, za vas to menja život! Iskoristite priliku da futurizujete svoj prostor i nabavite sve moguće gedžite.

RIBE

Vaša vladajuća planeta Jupiter svoju poslednju nedelju provodi u vašem znaku, tako da je vreme da upijete sve preostale blagoslove koje ovaj tranzit može da ponudi. Odvojite lični dan od posla, ostavite svoju decu sa porodicom i krenite u banju na dan opuštanja i restauracije. Iako je veliki deo napretka koji ste ostvarili u prošloj godini bio sporiji nego što se očekivalo, razvili ste toliko otpornosti i emocionalne snage da ste spremni na sve.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x