NEDELJNI HOROSKOP 15.05.- 22.05.2022: RIBAMA STIŽU DOBRE VESTI, RAKOVI SE OSLOBAĐAJU

Ove nedelja ribama konačno stižu dobre vesti koje su lebdele u vazduhu, Rakovi se oslobađaju i otvaraju prostor za ono što žele,  a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 15.05.- 22.05.2022.


OVAN

Velike stvar stvari stižu dok pomračenje Meseca u Škorpiji osvetljava vaš sektor zajedničkih resursa 15. maja. Bilo da se razvodite, zaključujete ugovor sa slobodnim radnicima ili žurite da završite aplikacije za grantove, ovo pomračenje vam daje do znanja kojim novcem, sredstvima i energijom imate na raspolaganju. Ali budite oprezni jer stvari mogu biti previše dobre da bi bile istinite. Posle 19. (kada se vaša vladajuća planeta Mars konačno odvoji od maglovitog Neptuna u vašem nesvesnom sektoru), imaćete više detalja za donošenje konačne odluke.


BIK

Partnerstva svih vrsta su stavljena na iskušenje u pomračenju Meseca 15. maja. Kako ste izrasli u samopouzdaniju verziju sebe, postalo je bolno jasno ko treba da vas podrži u ovoj sledećoj fazi, a ko da nestane sa prethodnom sezonom vašeg života. Iako može izgledati pomalo protiv vaše prirode odustati bez drame i borbe, vaša odanost neće pridobiti nekoga ko nikada nije bio na vašoj strani. Verujte da će vaše preostale veze samo ojačati.


BLIZANCI

Ne možete da uhvatite pauzu na poslu ove nedelje jer pomračenje Meseca u Škorpiji osvetljava vaš dnevni sektor. Naravno, osećali ste se tako polaskano kada vam je šef prvobitno dao ovaj zadatak, ali što duže radite na tome, sve više shvatate da je to manje dostignuće, a više beskrajna muka. Pokušajte da delegirate ono što možete i završite stvari pre nego što vi i ostatak vašeg tima pregorite od stresa. Sačekajte do 21. Mmaja da biste izrazili svoje frustracije, pošto Merkurova konjunkcija sa Suncem pomaže da pronađete velikodušnije reči.

RAK

Ako ste se mučili da dogovorite sastanak sa nekim ili da započnete kreativni projekat, pomračenje Meseca 15. maja donosi prijatno iznenađenje. Rasporedi su usklađeni i inspiracija udara. Sa pomračenjem koje pada u deo vašeg grafikona koji se bavi zadovoljstvom, željom i zabavom, gurnuti ste da se oslobodite stvari koje ne želite kako biste mogli da napravite prostor za ono što želite. Ako imate decu, ovo pomračenje bi takođe moglo da razreši neke tenzije među vama kako biste mogli bolje da komunicirate u budućnosti. Ponekad kada je u pitanju zadovoljstvo, manje je više.

LAV

Nakon što je pomračenje Sunca 30. aprila unelo promene u vašu karijeru ili javnu sliku, ovonedeljno pomračenje Meseca 15. maja je tu da vas vrati u kontakt sa vašim izvorima. Bilo da napuštate grad zbog niza radnih putovanja, selite se iz države ili čistite garažu, fokusirani ste na dom i treba da rsčistite sa nekim stvarima. Pokušajte da gledate ovo ovo manje kao gubitak nečega, a više kao dopuštanje da vaš prostor bude više definisan, čak i ako je definicija još uvek u stanju haosa. Veze u zajednici koje uspostavljate dok se Merkur susreće sa Suncem 21. maja pojašnjavaju da ste na pravom putu.

DEVICA

Pripremite se za poteškoće u komunikaciji i transportu ove nedelje jer pomračenje Meseca 15. maja donosi stres u taj deo vašeg grafikona. Bilo da se radi o svađi sa familijom, žestokom susretu sa bučnim komšijom ili gradnji koja vam blokira uobičajeni put do namirnica, osećate nedostatak podrške u svom neposrednom okruženju što ne samo da vam ometa dan, već i čini da osećate nervozni. Ako vam je potrebna uputstva od mentora, člana porodice ili vašeg upravnika zgrade, Merkurova konjukcija sa suncem 21. donosi jasnoću u vašu stranu priče.

VAGA

Pomračenje Meseca 15. maja donosi nagli — i verovatno zbunjujući — kraj radnog ugovora (za vas ili nekoga ko radi za vas) za koji ste mislili da će važiti do kraja godine. Vaš baštovan se seli iz grada, vaša dadilja se vraća u školu, a vaš šef vam preuređuje smene. Iako je lako odmah preći u režim panike zbog toga šta to znači za vaš prihod, vašu energiju ili vaš opšti položaj, ovaj gubitak može biti prikriveni blagoslov. Nešto mnogo usklađenije i zadovoljavajuće može ispuniti prostor kada za to napravite mesta.

ŠKORPIJA

Nakon što je pomračenje 30. aprila otvorilo konzervu crva za vaše veze, ugovore i partnerstva svih vrsta, sve više shvatate da morate da definišete svoje energetske granice. Svi sada žele deo vas, ali istina je: imate samo toliko toga da date. Dok se vaša vladajuća planeta Mars povezuje sa Neptunom 19.maja, uhvaćeni ste u blaženoj  romantičnoj fantaziji i zabrinuti ste da ova veza neće potrajati. Ne dozvolite da ovo prođe. Recite kako se divno osećate. U redu je izgubiti se u trenutku kada znate kako da se vratite sebi.


STRELAC

Pomračenje Meseca u Škorpiji 15. maja za vas je oslobađanje onoga što ne možete da kontrolišete. Više nije opcija nositi brigu i tugu drugih ljudi. Morate se osloboditi bola koji nije vaš. Raščišćavanje ovog prostora je ono što otvara prostor za sve blagoslove koji su spremni da uđu u vaš život. Dok se Merkur susreće sa Suncem 21.maja , možda ćete čuti nešto od bivšeg ljubavnika, najboljeg prijatelja ili poslovnog partnera koji je spreman da se iskupi nakon razdvojenih godina. Ako bi vam donelo radost da ponovo uđete u njihovu orbitu, zašto ne vidite šta imaju da kažu?


JARAC

Pomračenje Sunca 30. aprila uvelo vas je u romanse, hobije i zadovoljstva kojima se vredi baviti. Ovonedeljno pomračenje Meseca 15. maja šalje snažnu poruku o tome sa kim treba da se okružite da biste kultivisali one stvari koje volite. Ne morate da provodite svako radno veče u srećnim satima sa kolegama koji su vam dosadili na smrt ili da idete na večeru sa prijateljima sa fakulteta koji više nisu na istoj strani. Iako vaš kalendar možda nije toliko pun, mnogo je korisnije provoditi vreme samo sa onima koji vas zaista vide.


VODOLIJA

Pomračenje Meseca 15. maja donosi neke važne vesti za vašu karijeru i imidž u javnosti. Za vas, ovo izdanje je manje o gubitku u nečemu, a više o pomirenju sa promenom naslova ili statusa. Zamislite to kao određujući nivo. Bez obzira da li ste unapređeni, menjate posao ili se vraćate na staro, ovaj trenutak je za prihvatanje i znak da ne morate biti dobri u svemu. Dok se Merkur susreće sa Suncem 21. maja, uzbuđeniji ste nego inače da proslavite ovu prekretnicu. Sada nije vreme da budete skromni. Neka vas vaš partner i deca izvedu na otmenu večeru i uživajte u svakom trenutku.


RIBE

Pomračenje Meseca u Škorpiji 15. maja govori o oslobađanju verovanja i vrednosti koje vas sputavaju. Iako se možda odričete sna ili nečeg drugog ima mnogo prilika da pronađete više od onoga što ste izgubili . Vaša energija je trenutno bezgranična, pa čak i ako se jedna vrata zatvore, druga će se upravo otvoriti. Dok se Jupiter povezuje sa retrogradnim Merkurom 19.mjaa , dobijate dobre vesti o vašem domu ili porodici koje su u vazduhu nekoliko nedelja.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x