NEDELJNI HOROSKOP: RETROGRADNI MERKUR NEKIM ZNACIMA ZODIJAKA IPAK DONOSI POBOLJŠANJE

Ovu nedelju će obeležiti početak retrogradnog kretanja Merkura. Za Ribe to može biti dobro, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 08.05.- 15.05.2022.

OVAN
Vaš momenat je stigao. Kako se Jupiter ove nedelje pridruži Veneri u vašem znaku, više ne možete poricati da ste bitni. Shvatite ovo kao nagoveštaj da je u redu tražiti više, a ne pristajati na manje i generalno zauzimati više prostora i samo napred. Samo imajte na umu sa retrogradnim Merkurom da komunikacija oko vašeg sledećeg poteza može biti sporija nego inače, ali to ne znači da nije suđeno.

BIK

Dok svi ostali žure napred, vi umesto toga pravite hrabar korak unazad. Jupiter prelazi u Ovna i vaš nesvesni sektor 10.maja, otvarajući period odmora, oporavka i više vremena provedenog u samoći nego inače u narednih šest meseci. Sa mnogim promenama u toku, posebno u vašim najbližim vezama, važno je da napravite korak unazad i date sebi prostor da se oporavite od sagorevanja, posebno na emocionalnom nivou. Uz istovremeno retrogradno pozicioniranje Merkura u vašem finansijskom sektoru, dobro mesto za početak bi moglo biti ponovna procena vaših budžeta.

BLIZANCI

Bez obzira da li ste u potrazi za poslom, spremate se da plasirate svoj sledeći kreativni projekat ili jednostavno želite da steknete prijatelje u svom komšiluku, rizik da se nađete tamo je definitivno vredan toga jer se Jupiter pridruži Veneri u vašem sektoru umrežavanja 10. maja. Merkurove stanice su retrogradne u vašem znaku istog dana, i možda ćete praviti neke izmene u tome kako  da se predstavite. Sada je sjajno vreme da se bavite tim momentom, da ažurirate svoj CV  ili debitujete sa potpuno novim i izmenjenim imidžom.

RAK

Pitanja karijere i javnog imidža dobijaju veliki zamah ove nedelje kada Jupiter prelazi u Ovna 10. maja. Dugo ste čekali na veliku pauzu kao što je ova! Međutim, s obzirom da je Merkur istovremeno retrogradan, možda ćete morati da posvetite veliku pažnju užurbanim poslovima iza kulisa: organizovanju ostave, rešavanju tehničkih problema ili završetku zaostalih administracija. Lepo je ovo skloniti s puta, tako da nećete morati da se bavite problemom kada se stvari zaista pokrenu u narednim mesecima.

LAV

Zašto negirati svoj smisao za avanturu? Jupiter prelazi u Ovna 10.maja, otvarajući period putovanja, učenja i generalno širenja vašeg uma. Imate gotovo neutaživu glad za učenjem i istraživanje upravo sada. Deo ove potrage mogao bi uključivati vraćanje u kontakt sa starim prijateljima i kolegama koji dele vaša interesovanja kao retrogradne stanice Merkura u vašem sektoru prijateljstva istog dana.

DEVICA

Jupiter ulazi u Ovna i vaš sektor zajedničkih resursa 10.maja, označavajući početak perioda u kojem vaša stalna mantra mora biti „morate trošiti novac da biste zaradili novac“. Dok Merkur u isto vreme ide retrogradno u vašem javnom sektoru imidža, ​​možda se predomišljate o promeni posla ili promeni industrije. Ali da biste stigli tamo gde želite da idete u svojoj karijeri, možda ćete morati da uložite u neke treninge. Zapamtite da postoje neke stvari koje su vredne ulaganja.

VAGA

Odnosi se zagrevaju dok se Jupiter pridružuje Veneri u vašem partnerskom sektoru 10. maja. Bilo da izlazite, postajete ozbiljni sa ljubavnikom ili gradite bazu klijenata, susreti jedan na jedan počinju da preuzimaju vaš život. Iako je uzbudljivo biti toliko uključen, proveli ste toliko vremena poslednjih nekoliko godina držeći svoje duboke temelje da niste navikli da imate tako malo vremena za sebe. Sa retrogradnim Merkurom istog dana, možda ćete morati da preuredite planove putovanja ili da preispitate dugoročne ciljeve imajući na umu druge ljude.

ŠKORPIJA

Nikada niste želeli da ustanete sa kauča i da trčite više nego ove nedelje. Sa Jupiterom koji se pridružio Veneri u vašem svakodnevnom sektoru, osećate se inspirisanim da se vratite u fitnes rutinu i motivisani da poboljšate svoj radni tok. Dodajte malo vremena u svom rasporedu za vežbanje, preuređivanje kućne kancelarije i kuvanje zdravih obroka ako vam to donosi sreću u danu. Merkur je istovremeno retrogradan, što može dovesti do nekih frustracija u vašim svakodnevnim odnosima sa partnerom, klijentima i saradnicima. Uradite sve što možete da unesete malo mira za sebe.

STRELAC

Vaša vladajuća planeta Jupiter se pridružuje Veneri u vašem sektoru romantike, kreativnosti i zadovoljstva 10. maja Ponovo ste u igri za sastanke, inspirisani da nastavite umetnički projekat i dobijate više poziva na zabave nego što ste imali godinama. Istovremenoretrogradni Merkur je tu da bi vas podsetio  da polako idete sa ljudima, projektima i zadovoljstvima kojih želite da se držite dugoročno.

JARAC

Bilje u vašoj bašti je spremno za berbu, ali po prvi put posle dugo vremena ne želite da delite obilje na Instagramu. Želite da to zadržite za sebe. Jupiter prelazi u Ovna i vaš kućni sektor 10.maja i iako ste oduševljeni što svi vaši prijatelji trenutno prave velike partnerske i karijerske poteze, vi ste lično fokusirani na jednostavan, miran život. Retrogradni Merkur počinje istog dana i donosi neka frustrirajuća kašnjenja na poslu ili u vašem dnevnom rasporedu, što čini još važnijim da vaš dom bude udoban prostor za oporavak i resetovanje.

VODOLIJA

Stvari postaju ubrzane za vas jer se Jupiter pridružuje Veneri u Ovnu 10. maja. Ne samo da ima toliko toga da se uradi – događaji u komšiluku, ekstravaganca rođendana vaših prijatelja i sve prolećne aktivnosti, već ste i uzbuđeni što ćete biti deo svih njih! Odavno se niste osećali ovako dobro kada ste uključeni u događaje. Možda ćete čak čuti nešto od bivšeg partnera ili prijatelja iz detinjstva kako Merkur istovremeno ide retrogradno. Zašto ne dodati još više zabave u miks?

RIBE

Iako je gorko-slatko videti kako Jupiter napušta vaš znak 10.maja, ova promena je povoljan povod za vaš bankovni račun. Do 28. oktobra (i ponovo početkom sledeće godine), i vaša neto vrednost i samopoštovanje su u porastu, a takođe ste uzbuđeni da nadogradite svoje stvari i velikodušnije delite sa voljenima. Merkurove stanice su retrogradne u vašem kućnom sektoru, istovremeno signalizirajući da bi prvi korak ka ovom obnovljenom osećaju izobilja mogao biti raščišćavanje nereda u vašoj kući kako biste napravili mesta za ono što dolazi.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x