NEDELJNI HOROSKOP: STIŽE NAM RETROGRADNI MERKUR, ZVEZDE OTKRIVAJU KAKO ĆE UTICATI NA NAS

Ove nedelje, od 9. septembra Merkur ponovo kreće retrogradno. Neki znaci zodijaka će se zaglaviti na poslu, neki susresti nove ljude, a šta vama poručuju zvezde proverite u nedeljnom horoskopu za period 4.9.-11-9.2022.


OVAN

Sezona Devica je bila sve o poslu i vraćanju u rutinu, ali ove nedelje ste privučeni da provedete neko vreme van mreže. Pun mesec u Ribama 10. pada u vaš nesvesni sektor i možda je najslađi trenutak koji imate tokom cele godine da se povučete, sami ili sa partnerom. Izađite iz grada, makar na jedan dan.


BIK

Pun mesec u Ribama 10. septembra  je najtoplije doba godine za vaš društveni život. Pozivnice stižu levo i desno za razna okupljanja, od vikend zabave do krštenja i venčanja. Iako će stvari bti pomalo haotične na poslu zahvaljujući retrogradnom merkuru, i dalje se jako zabavljate. Ono što ovu nedelju čini posebnom je prilika da upoznate novu osobu


BLIZANCI

Ova nedelja donosi veliki napredak u vašoj karijeri jer pun mesec u Ribama 10. stavlja reflektore na sektor vašeg javnog imidža. Bez obzira da li se penzionišete, unapređujete ili konačno napuštate radno vreme od osam sati rada da biste započeli frilenserski posao, ova promena je olakšanje u vašem javnom i privatnom životu. Vaša vladajuća planeta Merkur postaje retrogradna ove nedelje (od 9.) podstičući vas da ponovo posetite stare kreativne projekte i provedete više vremena sa porodicom i prijateljima.


RAK

Pun mesec u Ribama 10. septembra ističe vašu posvećenost i pravo je vreme da uradite ono što ste oduvek želeli  a odlagali. Retrogradni Merkur (od 9.) i Venerino pomeranje u Devicu (od 5.) vas privlače da se ponovo povežete sa porodicom, komšijama i bliskim prijateljima. Nađite način da se iz tog druženja izrodi nešto korisno za sve. 


LAV

Pun mesec u Ribama 10. donosi vam preko potrebno finansijsko olakšanje. Pozajmice i dugovi koji su vam na pameti zaista su bili iscrpljujući. Takođe možete dobiti dobre vesti o nekom nasleđu ili ulaganju. Pošto su Merkurove stanice i ove nedelje (od 9.) retrogradne, budite strpljivi u komunikaciji, posebno u vezi sa finansijama. Stvari mogu biti spore, ali sve se s vremenom reši.


DEVICA

Ovonedeljni pun mesec u Ribama 10. je divan trenutak da se zahvalite svim najvažnijim ljudima u vašem životu. Naravno, nije nova godina, ali ko kaže da samo to mo može biti povod za ovakve stvari. Venera prelazi u vaš znak 5. septembra tako da je ovo takođe odlična nedelja za brigu o sebi. Savršen trenutak da se kupite nešto sebi ili se jednostavno uradite nešto za sebe- gledate utakmicu ili čitate knjigu u miru.


VAGA

Pun Mesec u Ribama 10. vas vraća u stvarnost. Ove nedelje bićete zauzetiji nego inače: od trčanja unaokolo do rešavanja manje krize na poslu sa vašom uobičajenom ravnotežom i gracioznošću. Kako se komunikaciona planeta Merkur retrogradno kreće u vašem znaku (od 9.), važno je pažljivo da birate reči dok se vraćate u svakodnevnu rutinu.


ŠKORPIJA

Ovonedeljni pun Mesec u Ribama 10. donosi neke uzbudljive vesti. Takođe, nemojte se iznenaditi ako vas romansa iznenada tresne u srce. Ulazak Venere u Devicu 5. septembra takođe je odlična vest za vaš društveni život. Podelite svoje snove sa prijateljima ove nedelje - nikad se ne zna ko u čemu može da vam pomogne i ko deli vaše snove.


STRELAC

Pun mesec u Ribama 10. dolazi sa prelomnim momentom u kućnim i porodičnim stvarima. Bez obzira da li rešavate raniju raspravu, završavate veliki projekat obnove ili se tražite da iznajmite ili kupite stan ili uzmete kredit, ono što se dešava ove nedelje deluje kao ništa drugo do čudo. Pošto Merkur kreće retrogradno u vašem sektoru prijateljstva, iskoristite ovo kao priliku da se obratite nekim starim prijateljima i podelite dobre vesti.


JARAC

Pun mesec u Ribama 10. osvetljava vašu komunikaciju, dnevni raspored i sektor zajednice. Ove nedelje ćete imati potrebu da stalno budete van kuće, čak i na kratkom putovanju van grada. Zadovoljstvo je imati toliko toga kao opcije! Merkur kreće retrogradno  u vašem sektoru karijere i ove nedelje (od 9.) verovatno ćete preispitati neke od svojih ideja, kao i vašu viziju o uspehu. Možda je ono što želite jednostavnije nego što mislite.


VODOLIJA

Pun mesec u Ribama 10. osvetljava vaš sektor ličnih prihoda i resursa. Ova nedelja bi mogla doneti veliku korist vašem novčanom toku, unapređenje na poslu ili olakšanje nekih mesečnih računa. Razmislite dobro šta ćete raditi sa novcem. Ulaganje u sebe je uvek dobra ideja. Mislite na duge staze, ali se nagradite nekom sitnicom. Pozovite ljude koje volite, vreme je.


RIBE

Nije vaše godišnje doba, ali ovonedeljni pun mesec 10. je u vašem znaku, čineći ovo trenutkom koji treba proslaviti. Ljubavna planeta Venera ulazi u Devicu i vaš partnerski sektor 5. i vi ste u iskušenju da provedete celu nedelju slaveći sa svojim dragim osobama. Samo pazite da ne potrošite previše jer Merkur 9. počinje da se kreće retrogradno  u vašem sektoru zajedničkih resursa, primoravajući vas da ponovo pregledate neke dospele račune ili dugove.


Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x