NEDELJNI HOROSKOP: VAGE SE SUOČAVAJU SA SOBOM, VODOLIJAMA STIŽE NAGRADA

Ova nedelja je nedelja u kojoj će se Vage suočiti sa svojom tamnom stranom, a Vodolije konačno dobiti ono čemu su se nadale, a šta vama poručuju zvezde  ove proverite u horoskopu za period 11.09.- 18.09.2022.


OVAN

Taj projekat (ili fitnes plan) koji ste odlagali mesecima i mesecima konačno staje na noge kada se sunce spoji sa Uranom. Delujte brzo kada osetite udar inspiracije jer je to energija na koju se možete osloniti, a ne uzimati zdravo za gotovo. Iako još uvek postoji nešto neobično u tome kako se sve uklapa u vaš raspored, imate zamah, pa nastavite sa tim.

BIK

Ako je vaš romantični život prilično stagnirao tokom poslednjih nekoliko nedelja, očekujte da će se stvari promeniti kada se sunce spoji sa Uranom. Ovo je odličan tranzit za ažuriranje fotografija na vašem profilu, zakazivanje improvizovanog sastanka ili da priuštite sebi noć ljubavi i brige o sebi. Učite sve više o razlikama između onoga što želite i onoga što vam je potrebno. U redu je imati po malo i jednog i drugog.


BLIZANAC

Retrogradni Merkur nastavlja da izvlači bivše ljubavnike iz arhiva za vas, Blizanci. I iako bi moglo izgledati besmisleno ponovo se baviti nekim od ovih neuspešnih veza, nikad se ne zna! Moglo bi biti lekovito da se nađete i dobijete izvinjenje od nekoga ko je sada shvatio koliko vam je duboko slomio srce. Dok se Venera 16. sukobljava sa Marsom, pripremite se za dubok, katarzičan razgovor.


RAK

Vaša anksioznost je u poslednje vreme izašla iz podruma i jedina stvar koja je mogla da vas smiri i preseče brigu je da budete što je moguće zauzetiji. I zaista, jeste zauzeti! Ali kako se sunce spaja sa Uranom, dobijate neočekivani momenat da napravite pauzu i budete nežni prema srcu sa bliskih ljudi. Ako treba da plačete, pusti sve i plačite.


LAV

Kako se sunce spaja sa Uranom, konačno dobijate iznenađujuće povećanje vašeg novčanog toka! Ovo može doći kao prilika da pokrenete novi projaket ili radite smenu više, pa ako dođe ponuda, preuzmite je! Merkur je još uvek retrogradan, tako da može doći do zabune oko fakturisanja ili rasporeda plaćanja, ali uprkos kašnjenjima, obilje vam stiže!


DEVICA

Vreme je za povratak na obaveze!  Dok se sunce povezuje sa Uranom, inspirisani ste da se zakopate u knjigu ili zaronite u neko istraživanje. Nikada nije gubljenje vremena ako učite, pa se tome posvetite. Vreme je da se suočite i stvarima iz prošlosti.


VAGA

Tranziti ove nedelje vas primoravaju da se suočite sa svojom stranom u senci. Koja samosabotirajuća ponašanja vas sprečavaju da živite svoj najbolji život? Dok se sunce povezuje sa inovativnim Uranom, doćiće vam na um nešto posebno, deo spoznaje sebe. Ono što saznate tokom tog procesa integrišite u vaš svakodnevni život. 


ŠKORPIJA

Bez obzira da li tražite novi posao ili se borite da posedujete moć na trenutnoj poziciji, ove nedelje dolazi vam prilika da se povežete sa nekim neverovatnim saveznicima — prijateljem prijatelja koji vam šalju e-poštu sa idealnom mogućnošću za posao ili tihim kolegom koji je tajno bio na vašoj strani sve ovo vreme. Ne bežite od ovih napretka! Okupite svoj tim!


STRELAC

Kako se sunce povezuje sa remetilačkim Uranom  možda ćete doživeti iznenadnu promenu u vašim radnim obavezama ili rutini. Ovo je pozitivna promena, koja vas oslobađa dosadnih obaveza tako da imate više vremena da radite na onome što vam je zaista važno. Proslavite svoju slobodu sa svojim partnerom iliprijateljima. Vi to zaslužujete!


JARAC

Inspiracija dolazi dok se sunce povezuje sa inovativnim Uranom. Ova nedelja je prava da zaronite u svoju kreativnost. Igra je važan deo života i vašeg samorazvoja. Pronađite nešto što vas inspiriše i zaista radite na tome. Zaboravite na trošenje vremena na isprazne razgovore, televiziju ili večno skrolanje po društvenim mrežama.


VODOLIJA

Ono za šta ste se molili  stiže dok se sunce (naša životna sila) povezuje sa Uranom (inovacija) 11. Član porodice dolazi sa gotovinom koja vam je potrebna da dobijete veći stan, uplatite učešće ili nadoknadite zaostalu kiriju. Oslonite se na ovu ponudu dok je dostupna i dok su drugi voljni da budu ekstra velikodušni. U redu je prihvatiti podršku!


RIBE

Odlagali ste težak razgovor sa svojim ljubavnim ili poslovnim partnerom jer niste bili spremni da čujete njihovu stranu priče! Ali kako se sunce povezuje sa Uranom u vašim društvenim sektorima 11., otkrićete da sve ide lakše nego što ste očekivali. Ako je greška vaša, ne zaboravite najčarobniju reč - "Izvini".

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x